Interessant:

LG In Touch Family

nieuws 21 oktober 2009 om 11:15

LG heeft haar nieuwste lijn mobieltjes met de focus op sociaal netwerken de "In Touch Family" genoemd; het motto van deze serie is dan ook "designed to stay in touch".

De In Touch Family bestaat tot op heden uit drie modellen, die allemaal een goede integratie met sociale netwerken (Twitter, Facebook, Hyves) bieden. Tevens hebben al deze modellen de beschikking over een volledig qwerty-toetsenbord, zodat je er ook snel en eenvoudig sms'jes en mailtjes op tikt. Tevens zijn er voor deze toestellen een NS Reisplanner Xtra- en een Telegraaf-applicatie beschikbaar.

LG In Touch Family
LG In Touch Family

Momenteel zijn in Nederland in LG's In Touch-serie de GW300, GW520 en de KS360 verkrijgbaar. De LG GW300 is een BlackBerry-achtig toestel met een 2 megapixel camera en een qwerty-toetsenbord aan de voorzijde. De LG GW520 en de LG KS360 hebben beide een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord Ún een touchscreen. De KS360 beschikt over een 2 megapixel camera, de GW520 heeft een 3,2 megapixel camera. De GW520 biedt verder ook HSDPA-ondersteuning voor snel mobiel internet, waar de GW300 en de KS360 het met GPRS/EDGE-ondersteuning moeten doen.

Op termijn zal LG ook de LG GW620 (Eve/Etna) naar Nederland brengen. Dit is eveneens een toestel met een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord en een touchscreen. Bijzonder is echter dat dit mobieltje op Google's Android-besturingssysteem draait, zodat je er ook meteen toegang mee hebt tot de bekende Google-applicaties (Gmail, Google Maps, YouTube). Ook verder is dit GW-model bijzonder goed voorzien met HSDPA, WiFi en een 5 megapixel camera. Ongetwijfeld zal LG de In Touch Family in de toekomst nog verder uitbreiden.

portablegear.nl