Interessant:

Tiener door het lint na afpakken GSM

nieuws 14 oktober 2009 om 08:30

In het Amerikaanse Falmouth is een tiener volledig door het lint gegaan nadat zijn moeder zijn mobieltje had afgepakt; als gevolg hiervan mishandelde hij zijn hele familie.

De 18-jarige jongen, Brandon Turner, schopte zijn moeder tegen de keel, gaf zijn broer een kopstoot en sloeg zijn vader nadat zijn moeder zijn mobieltje had afgepakt om hem te straffen. De moeder wilde hem straffen omdat hij eerder al zijn 15-jarige broertje had geslagen.

Na het afpakken van zijn telefoon ging de jongen volledig door het lint. Zijn vader, die bij de politie werkt, gebruikte handboeien om zijn 18-jarige zoon onder controle te krijgen. De opgeroepen politie moest vervolgens ook nog zijn benen ketenen om de jongen onder controle te houden.

De jongen werd aangehouden en kreeg een borgsom van 1000 dollar. Voor de rechter zei hij dat hij niet schuldig was. Agressie over mobieltjes kwam in het verleden ook bij vaders voor. Zo sloopte een vader het mobieltje van zijn dochter wegens een hoge telefoonrekening en vermoordde een vader zijn dochter om een sms'je naar een jongen.

Cellular-news