Interessant:

T-Mobile introduceert iPhone i-1000 abonnement

nieuws 5 oktober 2009 om 14:24

T-Mobile heeft het iPhone i-1000 geintroduceerd, een iPhone-abonnement speciaal voor grootverbruikers met 1000 belminuten, 1000 sms'jes en onbeperkt internet.

Het iPhone i-1000 abonnement is geschikt voor de iPhone 3G of iPhone 3GS. De prijs per maand is € 109,95. Hiervoor krijg je 1000 belminuten, 1000 belminuten, onbeperkt datagebruik binnen Nederland, onbeperkt gebruik van T-Mobile HotSpots binnen Nederland en gratis gebruik van Visual Voicemail binnen Nederland.

André Suurmond, Directeur Business Marketing bij T-Mobile in Nederland: "Of het nu om zakelijk of privégebruik gaat, de meeste iPhone-bezitters gebruiken de mogelijkheden van het toestel dagelijks en behoorlijk intensief. Het toestel wordt gebruikt voor mobiel internet, uiteenlopende zakelijke toepassingen zoals email, agenda, navigatie, maar uiteraard ook vaak om mee te bellen en sms'en. Voor veelbellers is het aanbod nu uitgebreid met een hoger abonnement. Bestaande klanten, zowel zakelijk als consument, kunnen uiteraard kosteloos naar dit prijsplan overstappen."

abo-vergelijk.nl