Interessant:

Vodafone verhoogt buitenbundeltarief

nieuws 6 oktober 2009 om 09:30

Vodafone heeft voor nieuwe klanten de voorwaarden van de 'basis abonnementen' verhoogd: het buitenbundeltarief gaat omhoog van 0,25 naar 0,30 cent per minuut/sms.

De verhoging geldt voor nieuwe of verlengde abonnementen. Voor bestaande klanten verandert er niets. Daarnaast worden meegenomen minuten/SMS'jes voortaan pas aangesproken als nieuw bundeltegoed is verbruikt.

Bart Hofker, Directeur Consumer Business Unit, Vodafone Nederland: "De buitenbundeltarieven zijn al jaren niet gestegen, maar onze kosten wel. En om ook in de toekomst innovatief te kunnen blijven en nieuwe producten voor klanten te ontwikkelen voeren we nu een prijscorrectie door. Dit lijkt misschien bijzonder, maar dit gebeurt in andere sectoren als de energie- of levensmiddelenindustrie veel vaker. Het grootste deel van onze huidige klanten blijft overigens binnen de bundel. Deze prijsaanpassing is wellicht een goede reden voor klanten om te kijken of hun belbundel nog past bij hun belgedrag. We helpen ze graag met een op-maat beladvies."

abo-vergelijk.nl