Interessant:

Samsung en KPN steunen Pink Ribbon

nieuws 2 oktober 2009 om 10:50

In Koninklijk Theater Carré organiseerden Samsung en KPN gisteren een roze 'Lintjesregen' voor vijf Nederlanders die zich inzetten in de strijd tegen borstkanker.

Bij de roze 'Lintjesregen' ontvingen vijf bekende en minder bekende Nederlanders uit naam van Stichting Pink Ribbon een bijzonder roze lintje ontvingen als onderscheiding voor het werk dat zij verrichten in de strijd tegen borstkanker. Uit de vele Nederlanders die zich jaarlijks inzetten voor borstkanker ontvingen Leontien van Moorsel, Carina Hilders, Martje Hoekmeijer en Mariette Nieuwboer een lintje voor hun inzet.

Ambassadrice Quinty Trustfull, die de lintjes overhandigde, werd zelf ook verrast met een lintje. Sinds 2005 zet zij zich in voor het vergroten van de bewustwording over borstkanker. KPN en Samsung organiseerden deze roze 'Lintjesregen' voor Stichting Pink Ribbon ter gelegenheid van de start van de oktober Borstkankermaand.

Pink Ribbon roze 'Lintjesregen' georganiseerd door Samsung en KPN vlnr: Carina Hilders, Leontien van Moorsel, Quinty Trustfull, Martje Hoekmeijer en Mariette Nieuwboer

De vijf personen die een Pink Ribbon ontvingen als waardering voor hun inzet en bijdrage aan de strijd tegen borstkanker zijn gynaecologe dr. Carina Hilders (heeft met met financiële steun van Stichting Pink Ribbon het Nederlands Netwerk Fertiliteitspreservatie (NNF) opgezet), Martje Hoekmeijer (richtte samen met Cathy Seabough in 2006 Stichting A Sisters Hope op met als doel evenementen te organiseren waarmee geld ingezameld kan worden voor onderzoek naar borstkanker), Leontien van Moorsel (heeft samen met haar team de Leontien's Ladies Ride neergezet als succesvol evenement waar heel veel vrouwen in Nederland samen in beweging komen), Mariette Nieuwboer (begon vorig jaar met de werving van vrijwilligers voor Stichting Pink Ribbon en zorgde er in korte tijd voor dat de stichting van 0 naar 60 vrijwilligers ging) en Quinty Trustfull (die al sinds 2005 ambassadeur is van Stichting Pink Ribbon).

KPN en Samsung steunen voor het vierde achtereenvolgende jaar Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker. Naast de 'lintjesregen' in Koninklijk Theater Carré steunen zij Pink Ribbon tevens met een financiële bijdrage die verkregen wordt uit de verkoop van speciale Pink Ribbon telefoontoestellen. Per verkocht Pink Ribbon toestel wordt € 10,- gedoneerd aan de stichting. Meer informatie over de campagne van KPN en Samsung staat op www.steunpinkribbon.nl.

portablegear.nl