Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
Camera0,3 megapixel
Foto Motorola SLVR 1 Foto Motorola SLVR 2 Foto Motorola SLVR 3

Inleiding

De namen van de Motorola toestellen worden steeds spannender. De SLVR is een futuristische muziektelefoon met uitbreidbaar TransFlash geheugen (max 512 MB). Omwille van het design is de camera niet al te geavanceerd, maar de 0,3 megapixels zijn voldoende om leuke foto's te maken en door te sturen.

Apparaat & afmetingen

De Motorola SLVR is een design telefoon met een gewicht van 96 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 11,40 x 4,90 x 1,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 400 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 350 uur. De Motorola SLVR is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

Bel- & datafuncties

De Motorola SLVR ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de SLVR kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Motorola SLVR kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Motorola SLVR heeft 5 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern TransFlash geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De SLVR heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Multimedia

Met de Motorola SLVR kan je zowel audio (MP3) als video (MPEG4 en H.263) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De SLVR is voorzien van een voicerecorder. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter. De Motorola SLVR heeft een ingebouwde camera met een 0.30 megapixel resolutie.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Motorola SLVR is uitgerust met een TFT kleurenscherm (262.144 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŰn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels.

Prijzen en beoordelingen Motorola SLVR

Van de Motorola SLVR staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola SLVR beschikbaar.

Specificaties Motorola SLVR

Algemeen
ProductMotorola SLVR
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht96 gram
Afmetingen114,0 x 49,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag5 MB + microSD
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie176 x 220px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera0,3 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingUSB