Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
Camera0,3 megapixel
Foto Motorola ROKR 1 Foto Motorola ROKR 2 Foto Motorola ROKR 3

Inleiding

Over de Motorola ROKR deden al maandenlang geruchten op het net de ronde. Nu is de eerste iTunes telefoon dan toch verschenen. De ROKR biedt standaard de intu´tieve iTunes interface om je muziek te luisteren. Helaas nog geen mogelijkheid om mobiel iTunes tracks te downloaden via UMTS. Verder voorzien van 0,3 megapixel camera.

Apparaat & afmetingen

De Motorola ROKR is een smartphone met een gewicht van 107 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,80 x 4,60 x 2,10 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 560 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 230 uur. De Motorola ROKR is enkel verkrijgbaar in de kleur grijs.

Bel- & datafuncties

De Motorola ROKR ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de ROKR kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Motorola ROKR kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Motorola ROKR heeft 5 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern TransFlash geheugen beschikbaar. Om de Motorola ROKR met je PC te verbinden heb je een speciale Motorola datakabel nodig. De ROKR heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Multimedia

Met de Motorola ROKR kan je MP3, WAV en AAC muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. De ROKR is voorzien van een voicerecorder. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter. De Motorola ROKR heeft een ingebouwde camera met een 0.30 megapixel resolutie. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Motorola ROKR is uitgerust met een TFT kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŰn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels.

Prijzen en beoordelingen Motorola ROKR

Van de Motorola ROKR staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola ROKR beschikbaar.

Specificaties Motorola ROKR

Algemeen
ProductMotorola ROKR
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht107 gram
Afmetingen108,0 x 46,0 x 21,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag5 MB + microSD
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie176 x 220px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera0,3 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee