Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.2
Opslag MB
Scherm3,1" (186 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Motorola PRO 1 Foto Motorola PRO 2 Foto Motorola PRO 3

Inleiding

De Motorola PRO (in de VS bekend als de DROID PRO) is een Android 2.2-smartphone met een 3,1-inch touchscreen en een qwerty-toetsenbordje. De Motorola PRO ondersteunt Adobe Flash Player 10.1 en is voorzien van een 1GHz-processor en 2G geheugen (uitbreidbaar via microSD. Een 8GB microSD-kaart wordt meegeleverd). Het toestel ondersteunt WiFi, push e-mail en 3G/HSDPA en is ook te gebruiken als WiFi-hotspot voor vijf andere apparaten, zoals laptops. Met het voorgeinstalleerde QuickOffice kan je Office-bestanden bekijken en bewerken. aGPS en een 5-megapixel camera completeren de Motorola PRO. Motorola heeft met de Motorola PRO+ ook een verbeterde editie van de PRO (met onder meer dubbel zo veel geheugen) op de markt gebracht.

Apparaat & afmetingen

De Motorola PRO is een smartphone met een gewicht van 134 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 11,90 x 6,10 x 1,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 420 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 330 uur.

Bel- & datafuncties

De Motorola PRO ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de PRO kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de Motorola PRO kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Motorola PRO heeft 2 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De PRO heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Met de Motorola PRO kan je zowel audio (MP3, WAV, WMA en AAC+) als video (MP4, WMV, H.263 en H.264) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Motorola PRO heeft een ingebouwde camera met een 5.00 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de smartphone vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Motorola PRO is uitgerust met een TFT kleurenscherm (16.777.216 kleuren). Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels. De Motorola PRO draait op Android 2.2. Android is het (populaire) mobiele besturingssysteem van Google. Android 2.2 Froyo biedt een snellere JavaScript-verwerking dan voorgaande Android-edities. Tevens is het de eerste versie van Android met USB-tethering- en WiFi-hotspot-functionaliteit, zodat de Motorola PRO is te gebruiken als mobiel modem. De belangrijkste toevoeging in Android 2.2 is echter de ondersteuning van Adobe Flash 10.1, waardoor Flash-websites goed zijn te bekijken. Voor Android 2.2 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market. Let op: niet alle Android 2.2-smartphones ondersteunen Flash en de Android Market.

Prijzen en beoordelingen Motorola PRO

Van de Motorola PRO staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola PRO beschikbaar.

Specificaties Motorola PRO

Algemeen
ProductMotorola PRO
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

Gewicht134 gram
Afmetingen119,0 x 61,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 2.2
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid1 core (max 1 GHz)
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag2 GB + microSD
Scherm
Scherm3,1" (186 ppi)
Resolutie480 x 320px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB