Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows Mobile 2003
Opslag MB
SchermOnbekend
Camera1,2 megapixel
Foto Motorola MPx 1 Foto Motorola MPx 2 Foto Motorola MPx 3 Foto Motorola MPx 4

Inleiding

Nog niet alle gegevens zijn bekend, maar de Motorola MPx belooft een absolute knaller te gaan worden. Een telefoon, of zoals je wilt organiser, met een compleet toetsenbord, een 1.2 megapixel camera en een 240 x 320 TFT kleurenscherm!

Apparaat & afmetingen

De Motorola MPx is een zakelijke basic telefoon met een gewicht van 174 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,00 x 6,10 x 2,40 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 180 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 141 uur.

Bel- & datafuncties

De Motorola MPx ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de MPx kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Motorola MPx kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Motorola MPx heeft 32 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern SD en MMC geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB 1.1 overzetten van en naar je PC. De MPx heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets), IRDA (infrarood) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Windows Mobile biedt standaard een breed scala aan multimediafuncties. Zo kan je WMA en MP3 bestanden luisteren, en kan je WMV en MPEG video's bekijken. Met nieuwe software kan je ook andere bestandsformaten luisteren of bekijken. Deze Motorola heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt. De Motorola MPx heeft een ingebouwde camera met een 1.20 megapixel resolutie.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Motorola MPx is uitgerust met een TFT kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. De Motorola MPx draait op Windows Mobile 2003. Windows Mobile 2003 was de opvolger van Pocket PC 2002 en de eerste versie van Windows Mobile, Microsofts mobiele besturingssysteem. In 2004 verscheen ook Windows Mobile 2003 SE (Special Edition) met enkele extra opties.

Prijzen en beoordelingen Motorola MPx

Van de Motorola MPx staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola MPx beschikbaar.

Specificaties Motorola MPx

Algemeen
ProductMotorola MPx
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht174 gram
Afmetingen100,0 x 61,0 x 24,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSWindows Mobile 2003
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag32 MB + microSD
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie240 x 320px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera1,2 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingUSB 1.1