Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 7.0
Opslag MB
Scherm5,0" (294 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Motorola Moto C Plus 1 Foto Motorola Moto C Plus 2 Foto Motorola Moto C Plus 3 Foto Motorola Moto C Plus 4 Foto Motorola Moto C Plus 5 Foto Motorola Moto C Plus 6 Foto Motorola Moto C Plus 7

Inleiding

De Motorola Moto C Plus is een aantrekkelijk geprijsde smartphone. Het is een perfect toestel voor niet al te intensief telefoongebruik. Ideaal om te appen, video's kijken en internetten. En dat voor een adviesprijs van 119 euro. Tegelijk met de Moto C Plus, werd de reguliere Moto C aangekondigd. Deze komt echter niet naar Nederland.De Moto C Plus is een krachtigere uitvoering van de Moto C. Beide toestellen hebben een 5-inch scherm en 1 GB RAM. De processor in beide toestellen is een 64-bit MT6737 met eenmalig kloksnelheid van 1,3 GHz. NFC, waterdichtheid of een vingerafdrukscanner zal je tevergeefs zoeken op beide toestellen. De Motorola Moto C Plus is verder uitgerust met een forse accu van 4.000 mAh. Met één keer opladen kan je maximaal 30 uur vooruit. Dankzij dual sim wissel je gemakkelijk tussen een persoonlijk en een zakelijk telefoonnummer. Met een microSD-kaartje breid je gemakkelijk de opslag uit. De Moto C Plus beschikt ook over een krachtige camera, zelfs wanneer er sprake is van weinig licht. Met een 2-megapixel-voorcamera, ‘selfie’-licht en een 8-megapixel-achtercamera met LED-flitser, krijg je altijd mooie, scherpe foto's en selfies.

Besturingssysteem Motorola Moto C Plus

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Motorola Moto C Plus

Van de Motorola Moto C Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola Moto C Plus beschikbaar.

Specificaties Motorola Moto C Plus

Algemeen
ProductMotorola Moto C Plus
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

Gewicht162 gram
Afmetingen144,0 x 72,3 x 10,0 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen4.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.0
CPU/Geheugen
ProcessorMediatek MT6737
Kloksnelheid4 core (max 1,3 GHz)
RAM1 GB
Uitbreidbaar
Opslag16 GB + microSD
Scherm
Scherm5,0" (294 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera2,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB