Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Motorola C350 1 Foto Motorola C350 2

Inleiding

De Motorola C350 is een multimediale telefoon met een aantal op elkaar afgestemde screensavers, ringtones en wallpapers. Dit alles kan je ervaringen in polyfoon geluid en kleurrijk beeld.

Apparaat & afmetingen

De Motorola C350 is een telefoon met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 9,80 x 4,30 x 1,70 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 290 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 215 uur.

Bel- & datafuncties

De Motorola C350 ondersteunt GSM 900 en 1800 MHz netwerken. Met de C350 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Motorola C350 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Motorola C350 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Om de Motorola C350 met je PC te verbinden heb je een speciale Motorola datakabel nodig.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Motorola C350 is uitgerust met een CSTN kleurenscherm (4.096 kleuren). CSTN (Color Super-Twist Nematic) zijn kleurendisplays die oorspronkelijk zijn ontwikkeld door Sharp en die gebruik maken van rode, groene en blauwe filters om kleuren te tonen. Deze technologie is nog goedkoper dan de veelgebruikte TFT-schermtechnologie en wordt dan ook voornamelijk gebruikt op budget-telefoons.

Prijzen en beoordelingen Motorola C350

Van de Motorola C350 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola C350 beschikbaar.

Specificaties Motorola C350

Algemeen
ProductMotorola C350
Aankondiging2003
Verkoopstart2003
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen98,0 x 43,0 x 17,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortCSTN
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee