Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm4,7" (312 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto LG Optimus 4X HD 1 Foto LG Optimus 4X HD 2 Foto LG Optimus 4X HD 3 Foto LG Optimus 4X HD 4 Foto LG Optimus 4X HD 5 Foto LG Optimus 4X HD 6
De LG Optimus 4X HD is een smartphone voor hardcore-gadgetgebruikers, die high-specificaties willen en bereid zijn daar een aanzienlijk bedrag voor neer te leggen. Ook moeten ze altijd de oplader in de buurt hebben, want de quad-core processor vraagt de nodige tol van de batterij.
cnet.co.uk | februari 2012

De LG Optimus 4X HD heeft een fantastisch scherp en helder 4,7-inch display en de quad-core processor levert snelle prestaties. Helaas is de accuduur niet goed en is de camera te slecht voor de gevraagde prijs.
mobilechoiceuk.com | februari 2012

De LG Optimus 4X HD is een erg krachtige smartphone, maar de software en de camera schieten tekort.
pcworld.com | februari 2012

De LG Optimus 4X HD demonstreert de krachtige prestaties van een quad-core processor, vooral bij gaming. Het toestel komt met de laatste Android (4.0)-editie en ook het display is fantastisch. Maar de camera kan zich niet meten met de camera van de HTC One-telefoons of van de Samsung Galaxy S3. Ook had LG minder aanpassingen aan Android 4.0 moeten doen. Niettemin kan LG met de Optimus 4X HD wel de strijd aan met andere high-end Android-smartphones.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De LG Optimus 4X HD heeft fantastische specificaties. Het zou een van de beste smartphones op de markt zijn, als de Samsung Galaxy S3 en HTC One Xániet al waren uitgekomen. LG is zes maanden te laat, en biedt niet echt iets nieuws ten opzichte van de concurrentie.
techradar.com | februari 2012

De LG Optimus 4X HD biedt uitstekende functionaliteiten voor een gunstige prijs en het toestel heeft geen echte zwakke punten.
cnet.de | februari 2012

De LG Optimus 4X is een krachtige smartphone met enkele tekortkomingen. Het is een degelijke telefoon, maar zonder de 'wow'-factor van de concurrentie.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De LG Optimus 4X HD (P880) is een indrukwekkende smartphone. Het toestel is slank en licht, heeft een indrukwekkend HD-display, biedt supersnelle prestaties en heeft een aantrekkelijke prijs. Alleen de camerasoftware en de accuduur zijn niet zo goed als bij de concurrentie.
trustedreviews.com | februari 2012

De LG Optimus 4X HD is een prettige, indrukwekkende telefoon met een accu die met gemak een dag meegaat en met snelle prestaties. Ook het display is scherp, helder en levendig. Het enige probleem is dat concurrerende toestellen meer opties bieden.
t3.com | februari 2012