Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm4,7" (318 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto LG Nexus 4 1 Foto LG Nexus 4 2 Foto LG Nexus 4 3 Foto LG Nexus 4 4 Foto LG Nexus 4 5
De LG Google Nexus 4 is dankzij snelle prestaties, een helder en scherp display en Android 4.2 een goede keuze voor Android-puristen. Maar het ontbreken van 4G/LTE-support is teleurstellend.
laptopmag.com | oktober 2012

De LG Nexus 4 van Google is de beste Nexus-smartphone tot op heden en misschien zelfs wel de beste smartphone van 2012. Het toestel is - afgezien van het ontbreken van uitbreidbaar geheugen áen de matige camera - bijna perfect.
techradar.com | oktober 2012

De Nexus 4 biedt een pure versie van Android (4.2) is een zeer fraai toestel met genoeg processorkracht. In vergelijking met de concurrentie kunnen echter de camera-interface, cameraprestaties en accuduur beter.
pocket-lint.co.uk | oktober 2012

De LG Google Nexus 4 is dankzij een prachtig scherm, een krachtige processor en een besturingssysteem dat eenvoudig en plezierig in gebruik is (Android 4.2), een aanrader.
trustedreviews.com | oktober 2012

De LG Google Nexus 4 stelt de software (Android 4.2 Jelly Bean) in plaats van het design centraal. Het ontwerp is niet bijzonder, maar het scherm is uitstekend en zodra je het toestel aanzet kan je gelijk gebruik maken van een versie van Android Jelly Bean die je helemaal naar eigen voorkeur hebt ingesteld.
t3.com | oktober 2012

De LG Google Nexus 4 is een krachtige smartphone met een prachtig, minimalistisch design, snelle prestaties en de laatste Android (4.2)-versie.
pcmag.com | oktober 2012

De LG Google Nexus 4 een zeer goede smartphone met krachtige specificaties en uitstekend design voor de prijs. Het prijskaartje is aantrekkelijker dan van de concurrentie, maar het geheugen en de accuduur hadden beter gekund.
cnet.de | oktober 2012

De LG Google Nexus 4 is een uitstekende koop - als je tenminste kan leven met het beperkte (niet uitbreidbare) geheugen. De prestaties en functionaliteiten van deze high-end smartphone uitstekend - en de prijs is zeer aantrekkelijk.
pcadvisor.co.uk | oktober 2012

De LG Nexus 4 is prima geschikt voor video- en webfanaten dankzij het scherpe en grote 4,7-inch display. Daarnaast kan de quad-core processor alle nieuwste games moeiteloos aan. Het enige nadeel is het beperkte, niet-uitbreidbare geheugen.
mobilechoiceuk.com | oktober 2012