Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 7.1
Opslag MB
Scherm5,0" (294 ppi)
CameraNee
Foto LG K8 2018 1

Inleiding

De LG K8 2018 is een mid-range toestel met een 5-inch display (720 x 1.280 pixels) met 2 GB RAM en 16 GB opslaggeheugen. De verbeterde LG K8 biedt geavanceerdere UX-functies en fotograferen bij weinig licht is verbeterd ten opzichte van de vorige generatie K8, met nu nog helderdere en duidelijkere beelden. Geliefde functies zoals Auto Shot, Gesture Shot, Flash for Selfie en Quick Share worden meegenomen naar de nieuwe K8. Met de K8 zijn er ook goede foto's te maken in de schemering, dankzij de nieuwe functie Low Light Noise Reduction, die zorgt voor een goede ruisonderdrukking. In combinatie met High Dynamic Range (HDR) zijn foto's scherper met meer helderheid en contrastniveaus. Groepsfoto's maken met vrienden of familie is gemakkelijker dan ooit dankzij de nieuwe Timer Helper-functie. Het is niet langer nodig om te raden hoeveel seconden tot de timer afloopt en de foto genomen wordt. Met Timer Helper helpt de K8 je: het toestel telt af met de flits als visuele hulp, zodat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats kan zijn. Een ander nieuwe functie van de K-serie camera is Flash Jump Shot, die om de drie seconden een foto maakt (maximaal 20 foto' s) en de beelden aan elkaar plakt. Zo ontstaat een leuke GIF die je snel en eenvoudig kunt delen. Flash Jump Shot kan worden gebruikt met de camera’s aan de voor- en achterkant. Tegelijk met de K8 2018 kondigde LG de K10 2018 aan.

Besturingssysteem LG K8 2018

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen LG K8 2018

Van de LG K8 2018 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG K8 2018 beschikbaar.

Specificaties LG K8 2018

Algemeen
ProductLG K8 2018
Aankondiging2018
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht152 gram
Afmetingen146,3 x 73,2 x 8,2 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen2.500 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.1
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid8 core (max 1,3 GHz)
RAM2 GB
Uitbreidbaar
Opslag16 GB + microSD
Scherm
Scherm5,0" (294 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortLED
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera5,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB