Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 7.1
Opslag MB
Scherm5,3" (277 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto LG K10 2018 1

Inleiding

De K10 2018, die de K10 uit 2017 opvolgt, is een mid-range toestel met een 5,3-inch scherm met een 720x1280 pixel resolutie. De hoeveelheid intern geheugen bedraagt 2 GB aangevuld met 16 GB opslaggeheugen. De LG K10 heeft een metalen frame en is voorzien van dezelfde camera als bij de high-end G6. De 8 megapixel camera aan de voorkant ondersteunt Bokeh bij het maken van selfies. Met Bokeh kan je leuke scherpte-diepte-effecten maken. De Phase Detection Auto Focus (PDAF) zorgt voor snelle focus. PDAF is 23 procent sneller dan de traditionele autofocus. De nieuwe Smart Rear Key opent niet alleen de telefoon met behulp van een vingerafdruk, maar activeert ook Quick Shutter voor het snel maken van foto's en Quick Capture voor het maken van schermafbeeldingen. Helaas draait het toestel bij de introductie op Android 7. Met de K10 zijn er ook goede foto's te maken in de schemering, dankzij de nieuwe functie Low Light Noise Reduction, die zorgt voor een goede ruisonderdrukking. In combinatie met High Dynamic Range (HDR) zijn foto's scherper met meer helderheid en contrastniveaus. Groepsfoto's maken met vrienden of familie is gemakkelijker dan ooit dankzij de nieuwe Timer Helper-functie. Het is niet langer nodig om te raden hoeveel seconden tot de timer afloopt en de foto genomen wordt. Met Timer Helper helpt de K10 je: het toestel telt af met de flits als visuele hulp, zodat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats kan zijn. Een ander nieuwe functie van de K-serie camera is Flash Jump Shot, die om de drie seconden een foto maakt (maximaal 20 foto' s) en de beelden aan elkaar plakt. Zo ontstaat een leuke GIF die je snel en eenvoudig kunt delen. Flash Jump Shot kan worden gebruikt met de camera’s aan de voor- en achterkant. Tegelijk met de K10 2018 introduceerde LG de eenvoudigere LG K8 2018.

Besturingssysteem LG K10 2018

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen LG K10 2018

Van de LG K10 2018 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de LG K10 2018 beschikbaar.

Specificaties LG K10 2018

Algemeen
ProductLG K10 2018
Aankondiging2018
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

Gewicht162 gram
Afmetingen148,7 x 75,3 x 8,7 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen3.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.1
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid8 core (max 1,5 GHz)
RAM3 GB
Uitbreidbaar
Opslag32 GB + microSD
Scherm
Scherm5,3" (277 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortLED
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera8,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB