Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 7.0
Opslag MB
Scherm5,5" (267 ppi)
Camera12,0 megapixel
Foto Huawei Y7 1 Foto Huawei Y7 2 Foto Huawei Y7 3 Foto Huawei Y7 4 Foto Huawei Y7 5 Foto Huawei Y7 6 Foto Huawei Y7 7 Foto Huawei Y7 8 Foto Huawei Y7 9

Inleiding

De metalen body van de Huawei Y7 is voorzien van ronde hoeken en zorgt voor een fijne en stevige grip wanneer je hem vasthoudt. Het metalen design herbergt een groot 5,5 inch IPS beeldscherm voorzien van een ‘Eye Comfort Modus’. Dit zorgt ervoor dat je geen vermoeide ogen krijgt wanneer je bijvoorbeeld lang leest of een film kijkt. Een boek lezen op het strand is dus geen probleem met de Huawei Y7. Met de batterij van de smartphone kan je bij normaal gebruik, minstens twee dagen je smartphone gebruiken, zonder op te hoeven laden. De 4000 mAh accu zorgt voor genoeg power en uithoudingsvermogen. De Huawei Y7 is voorzien van een 12 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Daarbij heeft het toestel een dubbele simkaart en een Snapdragon 435 processor met 8 kernen. Dankzij dualsim heb je bijvoorbeeld je privénummer en je werknummer op één toestel. Verder heeft de Y7 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar tot 128 GB), Android 7.0 en Huawei EMUI 5.1.

Besturingssysteem Huawei Y7

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. In Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen. In Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten. Ook met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Huawei Y7

Van de Huawei Y7 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Huawei Y7 beschikbaar.

Specificaties Huawei Y7

Algemeen
ProductHuawei Y7
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

Gewicht165 gram
Afmetingen153,6 x 76,4 x 8,4 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen4.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 7.0
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 435
Kloksnelheid8 core (max 1,4 GHz)
RAM2 GB
Uitbreidbaar
Opslag16 GB + microSD
Scherm
Scherm5,5" (267 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera12,0 megapixel
Aantal camera'sNee
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera8,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB