Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag MB
Scherm4,7" (312 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Huawei Ascend P2 1 Foto Huawei Ascend P2 2 Foto Huawei Ascend P2 3 Foto Huawei Ascend P2 4 Foto Huawei Ascend P2 5
De Huawei Ascend P2 is een degelijke hoogwaardige smartphone met een sterke serie functionaliteiten en degelijke specificaties. Maar het toestel blinkt nergens echt in uit en doet ons ook niet versteld staan met fantastische of opmerkelijke functies.
techradar.com | februari 2013

De Huawei Ascend P2 is een degelijke smartphone, die prima bovenin de klasse van mid-range smartphone bivakkeert. Er zijn niet heel veel bijzondere punten, maar het is een prima toestel zonder gimmicks voor een goede prijs.
mobilechoiceuk.com | februari 2013

De Huawei Ascend P2 is compact, licht, plezierig om naar te kijken, heeft een degelijk scherm en een krachtige processor. Oppervlakkig gezien biedt de P2 dan ook perfecte waar voor je geld. De waarheid is echter dat de prestaties niet zo goed zijn als de specs doen vermoeden. Er is meer vertraging dan we hoopten, en het toestel voelt niet echt snel. Niettemin is het een goede keuze als mid-range smartphone.
pocket-lint.co.uk | februari 2013

De Huawei Ascend P2 heeft een uitstekend scherm en is snel genoeg voor de meeste gebruikers, maar de software is niet zo prettig als van andere Android-smartphones en het toestel heeft niet genoeg opvallende functionaliteiten om op te vallen in de overvolle Android-markt.
trustedreviews.com | februari 2013

De Huawei Ascend P2 is slank, heeft een levendig scherm en een degelijke camera. Alleen de teleurstellende prestaties, enige softwaregebreken en de relatief hoge prijs zijn tegenvallend.
cnet.co.uk | februari 2013