Interessant:

Handspring Visor Pro review


Grote foto
Gearchiveerd
Foto Handspring Visor Pro 1 Foto Handspring Visor Pro 2 Foto Handspring Visor Pro 3

Inleiding

De Visor Pro is een eenvoudige PDA van Handspring. Met 16 MB geheugen en een zwart/wit scherm valt de Visor Pro niet op tussen al het PocketPC geweld van tegenwoordig. Desondanks een hele handige organiser.

Apparaat & afmetingen

De Handspring Visor Pro is een pda-organiser met een gewicht van 161 gram. De afmetingen van de organiser zijn 12,20 x 7,60 x 1,80 centimeter.

Processor, geheugen en connectivity

Het rekenkundige hart van deze Handspring bestaat uit een Motorola Dragonball VZ processor met een kloksnelheid van 33 MHz. De Handspring Visor Pro heeft 16 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Springboard geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. Deze Handspring heeft verder nog IRDA (infrarood).

Multimedia

De Visor Pro heeft geen ingebouwde mp3-speler. Een voicerecorder ontbreekt.

Bediening en besturingssysteem

Dit scherm heeft een resolutie van 160 x 160 pixels. De Handspring Visor Pro draait op PalmOS. Palm OS is een besturingssyteem ontwikkeld door PDA-fabrikant Palm en is vooral gericht op PDA organisers. Later is het doorontwikkeld voor smartphones. Na de overname van Palm door HP is de naam gewijzigd naar HP WebOS. Vanaf versie 3.0 van PalmOS wordt de populaire game Angry Birds ondersteund.

Prijzen en beoordelingen Handspring Visor Pro

Van de Handspring Visor Pro staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Handspring Visor Pro beschikbaar.

Specificaties Handspring Visor Pro

Algemeen
ProductHandspring Visor Pro
Aankondiging2002
Verkoopstart2002
Design
Kleuren

Gewicht161 gram
Afmetingen122,0 x 76,0 x 18,0 mm