Interessant:

Handspring Platinum review


Geen foto
Gearchiveerd

Inleiding

De Handspring Visor Platinum is te beschouwen als een opgevoerde Visor Deluxe. De Platinum loopt namelijk op een kloksnelheid van 33 MHz. We bespreken kort de mogelijkheden in deze specificatie review:

Apparaat & afmetingen

De Handspring Platinum is een pda-organiser met een gewicht van 154 gram. De afmetingen van de organiser zijn 12,20 x 7,70 x 1,80 centimeter.

Processor, geheugen en connectivity

Het rekenkundige hart van deze Handspring bestaat uit een Motorola Dragonball VZ processor met een kloksnelheid van 33 MHz. De Handspring Platinum heeft 1 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Springboard geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van seriele kabel of USB kabel overzetten van en naar je PC. Deze Handspring heeft verder nog IRDA (infrarood).

Multimedia

De Platinum heeft geen ingebouwde mp3-speler. Een voicerecorder ontbreekt.

Bediening en besturingssysteem

Dit scherm heeft een resolutie van 160 x 160 pixels. De Handspring Platinum draait op PalmOS. Palm OS is een besturingssyteem ontwikkeld door PDA-fabrikant Palm en is vooral gericht op PDA organisers. Later is het doorontwikkeld voor smartphones. Na de overname van Palm door HP is de naam gewijzigd naar HP WebOS. Vanaf versie 3.0 van PalmOS wordt de populaire game Angry Birds ondersteund.

Prijzen en beoordelingen Handspring Platinum

Van de Handspring Platinum staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Handspring Platinum beschikbaar.

Specificaties Handspring Platinum

Algemeen
ProductHandspring Platinum
Aankondiging2001
Verkoopstart2001
Design
Kleuren

Gewicht154 gram
Afmetingen122,0 x 77,0 x 18,0 mm