Interessant:

Handspring Deluxe review


Geen foto
Gearchiveerd

Inleiding

De Handspring Visor Deluxe is, zoals de naam al doet vermoeden, een wat luxere uitvoering van de Handspring Visor. In deze korte specificatie review kijken we naar de mogelijkheden van deze Handspring telg:

Apparaat & afmetingen

De Handspring Deluxe is een pda-organiser met een gewicht van 154 gram. De afmetingen van de organiser zijn 12,20 x 7,70 x 1,80 centimeter.

Processor, geheugen en connectivity

Het rekenkundige hart van deze Handspring bestaat uit een Motorola Dragonball EZ processor met een kloksnelheid van 16 MHz. De Handspring Deluxe heeft 1 MB intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern Springboard geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van seriele kabel of USB kabel overzetten van en naar je PC. Deze Handspring heeft verder nog IRDA (infrarood).

Multimedia

De Deluxe heeft geen ingebouwde mp3-speler. Een voicerecorder ontbreekt.

Bediening en besturingssysteem

Dit scherm heeft een resolutie van 160 x 160 pixels. De Handspring Deluxe draait op PalmOS. Palm OS is een besturingssyteem ontwikkeld door PDA-fabrikant Palm en is vooral gericht op PDA organisers. Later is het doorontwikkeld voor smartphones. Na de overname van Palm door HP is de naam gewijzigd naar HP WebOS. Vanaf versie 3.0 van PalmOS wordt de populaire game Angry Birds ondersteund.

Prijzen en beoordelingen Handspring Deluxe

Van de Handspring Deluxe staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Handspring Deluxe beschikbaar.

Specificaties Handspring Deluxe

Algemeen
ProductHandspring Deluxe
Aankondiging2001
Verkoopstart2001
Design
Kleuren

Gewicht154 gram
Afmetingen122,0 x 77,0 x 18,0 mm