Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Garmin vivofit 4 1 Foto Garmin vivofit 4 2 Foto Garmin vivofit 4 3

De Garmin vivofit 4 (opvolger van de vivofit 3) is een 24/7 activiteiten-tracker met een batterijduur van meer dan een jaar. Het kleurenscherm is helder, goed afeesbaar en altijd aan. Danzij de waterdichtheid kan je de fitnessband gebruiken tijdens het zwemmen en onder de douche. Je kan de vivofit 4 aanpassen aan je eigen stijl met kleurthema's, watch faces, teksten, of andere armbandjes. Handig is dat je de activiteitentimer niet meer handmatig hoeft te starten en te stoppen. De app legt je activiteiten automatisch vast en classificeert die, bijvoorbeeld als wandelen, hardlopen of cross-training. Voor wandelen en hardlopen kan het toestel zelfs automatisch een activiteitentimer starten. Bekijk de vastgelegde gegevens later op Garmin Connect. Naast de fitnessfuncties biedt de armband ook andere functies om je leven makkelijker te maken. Gebruik de weerwidget voor een snelle, geďllustreerde dagelijkse weersverwachting. Stel een alarm in de app in dat op je toestel afgaat, of stel zelfs een afteltimer op je pols in die je eraan herinnert wanneer het tijd is om de oven uit te zetten. De vivofit kan ook je telefoon lokaliseren als je hem kwijt bent.

Toe-to-Toe functie

Gebruik de Toe-to-Toe functie om je kinderen uit te dagen voor een stappencompetitie. Jouw vivofit 4 activity tracker kan draadloos verbinding maken met een nabije vivofit jr. 2 van je kind of zelfs met een andere vívofit 4 om meteen een stappencompetitie met tijdmeting te starten. Alles wordt geregeld vanaf de pols en wanneer de competitie voorbij is, zie je allebei het totale aantal stappen dat je tijdens de uitdaging hebben gezet en natuurlijk wie de winnaar is.

Prijzen en beoordelingen Garmin vivofit 4

Van de Garmin vivofit 4 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Garmin vivofit 4 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Garmin vivofit 4 testoverzicht de test

Specificaties Garmin vivofit 4

Algemeen
ProductGarmin vivofit 4
Aankondiging2018
Verkoopstart2018
Design
Kleuren

Gewicht25 gram
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingmicroUSB