Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Emporia SOLID 1

Inleiding

Emporia SOLID algemeen

De Emporia SOLID is een robuuste en stijlvolle seniorentelefoon. Dankzij grote knoppen en een toegankelijke menu's is de SOLID eenvoudig in gebruik. Daarbij is het toestel stof- en spatwaterdicht waardoor deze telefoon zonder problemen mee kan worden genomen op wandelingen, fietstochten of andere activiteiten.

Telefoonfuncties Emporia SOLID

De Emporia SOLID heeft een OLED-kleurendisplay waarvan de kleuren en het lettergrootte makkelijk instelbaar zijn. Met de SOLID kan je zowel bellen als sms'en. Nummers zijn op te slaan in het interne telefoonboek en de tijd en datum kunnen altijd op het display worden getoond. Tevens is er een ingebouwde alarmwekker om afspraken nooit meer te vergeten.

Emporia SOLID Extra's

De Emporia SOLID is geschikt voor gebruik met gehoorapparaten. Het toestel heeft een ingebouwde speaker waarmee hands-free bellen tot de mogelijkheden behoort. Een handige extra is daarnaast de ondersteuning van Bluetooth. Daarmee is de SOLID bijvoorbeeld te gebruiken met een carkit in de auto.

Apparaat & afmetingen

De Emporia SOLID heeft een onbekend gewicht. De afmetingen bedragen 11,5 x 5,8 x 1,9 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 180 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 250 uur.

Bel- & datafuncties

De Emporia SOLID ondersteunt GSM 900 en 1800 MHz netwerken. Met de Emporia SOLID kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De SOLID heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm, camera & bediening

De Emporia SOLID is uitgerust met een OLED kleurenscherm (65.536 kleuren). Een OLED display is helder display zonder achtergrondverlichting, waardoor het stroomverbruik lager ligt. Bijkomend voordeel is de grotere kijkhoek ten opzichte van traditionele LCD-schermen. Dit scherm heeft een resolutie van 160 x 128 pixels.

Besturingssysteem (OS)

De Emporia SOLID heeft een door Emporia zelf ontwikkeld besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Emporia SOLID

Van de Emporia SOLID staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia SOLID beschikbaar.

Specificaties Emporia SOLID

Algemeen
ProductEmporia SOLID
Aankondiging2009
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
Afmetingen115,0 x 58,0 x 19,0 mm
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie160 x 128px
SchermsoortOLED
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB