Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OS
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Emporia RL2 1 Foto Emporia RL2 2 Foto Emporia RL2 3 Foto Emporia RL2 4

Inleiding

De Emporia RL2 (Essence Plus) is een toestel waarbij de noodoproepknop volledig geÔntegreerd is in het design van de telefoon. Met een druk op deze knop komt er een vernuftig systeem op gang: de telefoon laat een luid akoestisch alarmsignaal horen dat in de directe omgeving goed te horen is. Op hetzelfde moment belt de telefoon vijf voorgeselecteerde nummers automatisch achter elkaar. Intelligente software zorgt ervoor dat de verbinding niet eindigt bij een antwoordapparaat of voicemailbox. Met slechts 84 gram is dit een lichtgewicht telefoon met een lange adem: de standbytijd is 400 uur. De Emporia is zowel geschikt om te bellen als te sms'en. Dit model is de opvolger van de Emporia RL1 Vodafone, die ook bekend was als de Emporia Essence.

Apparaat & afmetingen

De Emporia RL2 is een seniorentelefoon met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Bel- & datafuncties

De Emporia RL2 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Emporia RL2 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Emporia RL2 heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De RL2 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm, camera & bediening

De Emporia RL2 is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Besturingssysteem (OS)

De Emporia RL2 heeft een onbekend besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Emporia RL2

Van de Emporia RL2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia RL2 beschikbaar.

Specificaties Emporia RL2

Algemeen
ProductEmporia RL2
Aankondiging2011
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OS
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB