Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Emporia CARE Plus 1 Foto Emporia CARE Plus 2

Inleiding

De EmporiaCAREplus is een regulier model seniorentelefoon met extra grote toetsen en herkenbare symbolen voor een eenvoudige bediening, een SOS-noodknop, een extra sterke trilfunctie en Bluetooth. Het toestel ondersteunt GPS en de Emporia4CARE-service (een webgebaseerd serviceplatform, waarmee de locatie van een Emporia-telefoon kan worden getraceerd), zodat de locatie van de telefoon in noodgevallen eenvoudig en snel gevonden kan worden. Via de toetsen aan de zijkant van het toestel zijn de belangrijkste functies snel te activeren. De EmporiaCAREplus is compatibel met gehoorapparaten en wordt geleverd met een oplaadstation voor op het bureau.

Apparaat & afmetingen

De Emporia CARE Plus is een seniorentelefoon met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Bel- & datafuncties

De Emporia CARE Plus ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Emporia CARE Plus kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De CARE Plus heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm, camera & bediening

De Emporia CARE Plus is uitgerust met een TFT kleurenscherm. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn.

Besturingssysteem (OS)

De Emporia CARE Plus heeft een door Emporia zelf ontwikkeld besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Emporia CARE Plus

Van de Emporia CARE Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Emporia CARE Plus beschikbaar.

Specificaties Emporia CARE Plus

Algemeen
ProductEmporia CARE Plus
Aankondiging2013
VerkoopstartVerwacht in Q2
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB