Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative ZEN XTRA 1

Inleiding

Creative breidt de succesvolle ZEN reeks uit met nog een speler. De ZEN XTRA biedt, zoals de naam al doet vermoeden, heel veel extra harddiskruimte. De ZEN XTRA is verkrijgbaar in een 30 GB en een 60 GB uitvoering

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN XTRA is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 224 gram. De afmetingen van de speler zijn 7,60 x 11,20 x 2,20 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 14 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN XTRA heeft 30 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN XTRA sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN XTRA kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 160 x 104 pixels. Deze Creative heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN XTRA

Van de Creative ZEN XTRA staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative ZEN XTRA beschikbaar.

Specificaties Creative ZEN XTRA

Algemeen
ProductCreative ZEN XTRA
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht224 gram
Afmetingen76,0 x 112,0 x 22,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie160 x 104px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag30 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0