Array ( [0] => Array ( [permalinkBaseVisual] => creative-zen-x-fi2 [titel] => Creative Zen X-Fi2 [aantalFotos] => 2 [gearchiveerd] => 1 ) ) Creative Zen X-Fi2 review
Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm3,0"
OSToesteleigen
Opslag8 GB
WiFi
Foto Creative Zen X-Fi2 1 Foto Creative Zen X-Fi2 2

Inleiding

De Creative Zen X-Fi2 is de opvolger van de Zen X-Fi en beschikt over X-Fi (Xtreme Fidelty)-technologie voor optimale audiokwaliteit. De Zen X-Fi2 is te bedienen via een 3-inch touchscreen en deze mediaspeler is via een A/V-poort op een televisie aan te sluiten (een A/V-kabel wordt niet meegeleverd). De Zen X-Fi2 beschikt verder over FM-radio en een voice-recorder. In tegenstelling tot zijn voorganger beschikt de X-Fi2 niet meer over WiFi. Het toestel is op te laden via USB op de pc of via een ZEN USB Power Adapter (wordt apart verkocht). Mac-gebruikers kunnen de X-Fi2 in de winkel laten liggen, want deze mediaspeler is alleen compitabel met Windows XP/Vista/7 en Windows Media Player 10. Dit model is in september 2011 opgevolgd door de Creative Zen X-Fi3.

Apparaat & afmetingen

De Creative Zen X-Fi2 is een mediaspeler met X-Fi-technologie met een gewicht van 75 gram. De afmetingen van de speler zijn 10,20 x 5,70 x 1,20 centimeter. De Creative Zen X-Fi2 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Geheugen en connectivity

De Creative Zen X-Fi2 is verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 8 GB, 16 GB en 32 GB. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. De Creative Zen X-Fi2 sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative Zen X-Fi2 kan je zowel audio (MP3, WMA, AAC en FLAC) als video (WMV9, MPEG4, DivX en XviD) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG, BMP, TIFF:GIF en PNG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 3,0\" scherm. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative Zen X-Fi2

Van de Creative Zen X-Fi2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Creative Zen X-Fi2 is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,5. Lees in het Creative Zen X-Fi2 testoverzicht de testen

Specificaties Creative Zen X-Fi2

Algemeen
ProductCreative Zen X-Fi2
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht75 gram
Afmetingen102,0 x 57,0 x 12,0 mm
Scherm
Scherm3,0"
ResolutieOnbekend
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag8 GB + microSD
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, AAC, FLAC
VideoformatenWMV9, MPEG4, DivX, XviD
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB