Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative ZEN Touch 1 Foto Creative ZEN Touch 2

Inleiding

Met de Zen Touch heeft Creative de Zen reeks nog verder ontwikkeld. Met name het desing is er met sprongen op vooruit gegaan. Dankzij het touchpad is het easy navigeren. Maximaal 24 uur luisterplezier. In 2010 is de Zen Touch opgevolgd door de Creative ZEN Touch 2 (met Android).

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN Touch is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 203 gram. De afmetingen van de speler zijn 6,80 x 10,50 x 2,20 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 24 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN Touch heeft 20 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN Touch sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN Touch kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 160 x 104 pixels. Deze Creative heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN Touch

Van de Creative ZEN Touch staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative ZEN Touch beschikbaar.

Specificaties Creative ZEN Touch

Algemeen
ProductCreative ZEN Touch
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht203 gram
Afmetingen68,0 x 105,0 x 22,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie160 x 104px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag20 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0