Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative ZEN Stone Plus 1 Foto Creative ZEN Stone Plus 2 Foto Creative ZEN Stone Plus 3 Foto Creative ZEN Stone Plus 4

Inleiding

De Creative ZEN Stone Plus is een speels vormgegeven mp3-speler met OLED display, FM-tuner, stopwatch en 2 GB intern geheugen. De ZEN Stone Plus borduurt voort op de Creative ZEN Stone, maar is - zoals de naam al doet vermoeden - voorzien van meer functies. De Zen Stone Plus combineert een lage prijs met een kleurig uiterlijk en een compact blauwkleurig display. De formfactor en de kleurstelling zijn verder hetzelfde als de eerder genoemde ZEN Stone. De Creative ZEN Stone Plus is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, groen, blauw, rood en roze.

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN Stone Plus is een kleurige mini mp3-speler met een gewicht van 21 gram. De afmetingen van de speler zijn 5,60 x 3,60 x 1,30 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 10 uur achtereenvolgens. De Creative ZEN Stone Plus is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, wit, zwart, rood en groen.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN Stone Plus heeft 2 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN Stone Plus sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN Stone Plus kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 64 x 64 pixels. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN Stone Plus

Van de Creative ZEN Stone Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Creative ZEN Stone Plus is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 9,0. Lees in het Creative ZEN Stone Plus testoverzicht de test

Specificaties Creative ZEN Stone Plus

Algemeen
ProductCreative ZEN Stone Plus
Aankondiging2007
Verkoopstart2007
Design
Kleuren

Gewicht21 gram
Afmetingen56,0 x 36,0 x 13,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie64 x 64px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0