Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative ZEN Sleek Photo 1 Foto Creative ZEN Sleek Photo 2 Foto Creative ZEN Sleek Photo 3 Foto Creative ZEN Sleek Photo 4 Foto Creative ZEN Sleek Photo 5

Inleiding

Ook Creative's harddiskspeler Sleek heeft een technische metamorfose ondergaan. De Sleek is uitgebreid met een kleurenscherm en omgedoopt tot de Creative Sleek Photo. De Sleek Photo ondersteunt MP3, WMA en de PlayForSure standaard, waardoor beveiligde WMA bestanden afgespeeld kunnen worden.

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN Sleek Photo is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 157 gram. De afmetingen van de speler zijn 10,40 x 5,90 x 1,70 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 19 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN Sleek Photo heeft 20 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN Sleek Photo sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN Sleek Photo kan je MP3, WMA en WAV muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's zijn te bekijken op een 0,0\" scherm met een resolutie van 160 x 128 pixels. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN Sleek Photo

Van de Creative ZEN Sleek Photo staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative ZEN Sleek Photo beschikbaar.

Specificaties Creative ZEN Sleek Photo

Algemeen
ProductCreative ZEN Sleek Photo
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht157 gram
Afmetingen104,0 x 59,0 x 17,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie160 x 128px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag20 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, WAV
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0