Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative ZEN Micro 1 Foto Creative ZEN Micro 2 Foto Creative ZEN Micro 3 Foto Creative ZEN Micro 4

Inleiding

De Micro is de klein uitgevoerde variant van de Zen jukebox. De speler heeft een erg handzaam formaat en is door het design met een vinger te bedienen. Wordt geleverd met een ingebouwde harde schijf van 5 GB en is daarmee een iPod Mini concurrent.

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN Micro is een mini-harddisk mp3-speler met een gewicht van 108 gram. De afmetingen van de speler zijn 5,10 x 8,40 x 1,90 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 12 uur achtereenvolgens. De Creative ZEN Micro is enkel verkrijgbaar in de kleur zilver.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN Micro heeft 5 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN Micro sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN Micro kan je MP3, WMA en WAV muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN Micro

Van de Creative ZEN Micro staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative ZEN Micro beschikbaar.

Specificaties Creative ZEN Micro

Algemeen
ProductCreative ZEN Micro
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht108 gram
Afmetingen51,0 x 84,0 x 19,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag5 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, WAV
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0