Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative MuVo Slim 1 Foto Creative MuVo Slim 2 Foto Creative MuVo Slim 3

Inleiding

De MuVo Slim is een superslanke MP3 speler uit de succesvolle MuVo reeks van Creative. De speler weet een gewicht van 46 gram te combineren met hele goede features zoals 256 MB geheugen, VoiceRecording en een FM tuner.

Apparaat & afmetingen

De Creative MuVo Slim is een flash mp3-speler met een gewicht van 46 gram. De afmetingen van de speler zijn 5,50 x 8,50 x 0,70 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 17 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative MuVo Slim heeft 256 MB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative MuVo Slim sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative MuVo Slim kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 132 x 32 pixels. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative MuVo Slim

Van de Creative MuVo Slim staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative MuVo Slim beschikbaar.

Specificaties Creative MuVo Slim

Algemeen
ProductCreative MuVo Slim
Aankondiging2004
Verkoopstart2004
Design
Kleuren

Gewicht46 gram
Afmetingen55,0 x 85,0 x 7,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie132 x 32px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag256 MB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0