Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative Muvo NX 1 Foto Creative Muvo NX 2 Foto Creative Muvo NX 3

Inleiding

Na het succes van de Creative Muvo is er nu de Muvo NX. Belangrijkste verbetering ten opzichte van de originele Muvo is natuurlijk de aanwezigheid van een scherm. Verkrijgbaar in 128 en 256 MB uitvoering.

Apparaat & afmetingen

De Creative Muvo NX is een mp3-speler met een gewicht van 43 gram. De afmetingen van de speler zijn 3,70 x 7,40 x 1,60 centimeter. De speeltijd van de 1 AAA batterij bedraagt (onder ideale omstandigheden) 11 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative Muvo NX heeft 128 MB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative Muvo NX sluit je via USB 1.1 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative Muvo NX kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Creative is verder voorzien van een voicerecorder, waarmee je geluiden kan opnemen. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Creative Muvo NX

Van de Creative Muvo NX staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative Muvo NX beschikbaar.

Specificaties Creative Muvo NX

Algemeen
ProductCreative Muvo NX
Aankondiging2003
Verkoopstart2003
Design
Kleuren

Gewicht43 gram
Afmetingen37,0 x 74,0 x 16,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag128 MB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 1.1