Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative Jukebox III 1

Inleiding

Tweede generatie Jukebox van Creative. Met een anti-shock geheugen van 7 minuten, ID3, super snelle FireWire verbinding (30 keer zo snel als USB) en AudioSync is dit echt een topper.

Apparaat & afmetingen

De Creative Jukebox III is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 289 gram. De afmetingen van de speler zijn 13,00 x 12,30 x 3,50 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 11 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Creative Jukebox III heeft 20 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative Jukebox III sluit je via FireWire aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative Jukebox III kan je MP3 en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg.. Een voicerecorder ontbreekt echter.

Prijzen en beoordelingen Creative Jukebox III

Van de Creative Jukebox III staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative Jukebox III beschikbaar.

Specificaties Creative Jukebox III

Algemeen
ProductCreative Jukebox III
Aankondiging2002
Verkoopstart2002
Design
Kleuren

Gewicht289 gram
Afmetingen130,0 x 123,0 x 35,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag20 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingFireWire