Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie16,1 megapixel
Zoom30x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot SX700 HS 1 Foto Canon PowerShot SX700 HS 2
De Canon PowerShot SX700 HS biedt een 30-voudige zoom in een compacte behuizing. Er zijn wel minpunten, zoals het ontbreken van een panoramamodus, een benedengemiddelde accuduur en nogal basale remote-opnamemogelijkheden via WiFi. Daarnaast mag Canon haar slow-motion-video-opties wel eens een update geven. Niettemin zijn dit slechts kleine minpunten, want verder is de SX700 een echte aanrader.
cameralabs.com | februari 2014

De Canon PowerShot SX700 HS heeft een 30-voudige zoomlens en veel functionaliteiten, maar de beeldkwaliteit is minder bij slecht licht.
pcmag.com | februari 2014

De Canon PowerShot SX700 HS is geen budget-camera, maar de prijs is wel opvallend lager dan van de concurrentie van Sony en Panasonic. De camera biedt echter ook minder functionaliteiten en een simplistischere bediening, maar de algehele prestaties zijn goed.
pocket-lint.co.uk | februari 2014

De Canon PowerShot SX700 HS is een briljante camera voor tijdens de vakantie en voor reisfotografen, en dankzij de volledige handmatige controls is het ook een goede keuze als back-up voor een spiegelreflexcamera.
techradar.com | februari 2014