Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie12,1 megapixel
Zoom50x
Scherm2,8"
WiFi
Foto Canon PowerShot SX50 HS 1 Foto Canon PowerShot SX50 HS 2 Foto Canon PowerShot SX50 HS 3 Foto Canon PowerShot SX50 HS 4 Foto Canon PowerShot SX50 HS 5
De Canon PowerShot SX50 HS biedt een goede beeldkwaliteit, veel functionaliteiten, een fraaie behuizing en genoeg opties voor alle type fotografen. Alleen de viewfinder is erg teleurstellend.
techradar.com | september 2012

De Canon PowerShot SX50 HS biedt een scherpe en accurate output en een buitengewone zoomfunctie - die op een spiegelreflexcamera duizenden euro's zou kosten. De camera is flinke stap voorwaarts ten opzichte van de voorgaande SX40, maar ondertussen hebben concurrerende camera's met wijdere diafgrama's aangetoond dat je ook uitstekende foto's kan maken met een mindere lens.
cnet.co.uk | september 2012

De Canon PowerShot SX50 HS heeft een episch zoombereik, beter dan alle andere compacte superzoom-camera's op de markt. Met daarbij een RAW-modus, is de SX50 HS een echt topmodel.
cameralabs.com | september 2012

De Canon PowerShot SX50 HS excelleert op bepaalde terreinen, heeft een fantastisch zoombereik, maar de prestaties zijn niet perfecten en er zijn wat algemene gebreken. Het is een solide camera, maar niets bijzonders.
trustedreviews.com | september 2012