Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Gearchiveerd
Resolutie12,1 megapixel
Zoom20x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot SX260 HS 1 Foto Canon PowerShot SX260 HS 2 Foto Canon PowerShot SX260 HS 3 Foto Canon PowerShot SX260 HS 4 Foto Canon PowerShot SX260 HS 5 Foto Canon PowerShot SX260 HS 6
De Canon PowerShot SX260 HS biedt een indrukwekkende 20-voudige optische zoom en een goede beeldkwaliteit in een compacte behuizing. Geotaggers zullen blij zijn met de geintegreerde GPS-functionaliteit, maar de videomogelijkheden en prestaties bij hoge ISO-waardes zijn niet de beste in zijn (prijs)klasse.
pcmag.com | February 2012

De Canon PowerShot SX260 HS biedt voor ieder type fotograaf een geschikte opnamemodus. Ook biedt deze compacte superzoom-camera een goede foto- en videokwaliteit en daarnaast is de flexibele 20-voudige optische zoom met een solide beeldstabilisatie overtuigend.
cnet.de | February 2012

De Canon PowerShot SX260 HS zit vol functionaliteiten, inclusief meer dan 50 scenemodi, GPS, een lange zoomfunctie en een hoogwaardige HD-modus. Daarmee is het een van de meest complete compactcamera's die momenteel op de markt is.
cnet.co.uk | February 2012

De Canon PowerShot SX260 HS is op alle terreinen een fantastisch kleine compactcamera, die zeker het overwegen waard.
trustedreviews.com | February 2012

De Canon PowerShot SX260 HS is een prima compactcamera met een goede beeldkwaliteit en een uitstekende mix opties, die zowel geschikt zijn voor beginnende als ervaren fotografen.
pcworld.com | February 2012

De Canon PowerShot SX260 HS is een megazoom-compactcamera met heel veel mogelijkheden, waarvan het er heel veel heel goed doet. De beeld- en videokwaliteit zijn uitstekend, de bediening is eenvoudig voor zowel beginnende als ervaren fotografen en er zijn veel opnamemodi. Een camera die we iedereen kunnen aanraden.
pcadvisor.co.uk | February 2012

De Canon PowerShot SX260 HS is een zeer degelijke compactcamera, met alle essentiele functionaliteiten die je verwacht van een compactcamera. En als je een camera met een compact formaat wil en geen behoefte hebt aan een systeemcamera met verwisselbare lenzen, is de SX260 HS een prima keuze.
t3.com | February 2012

De Canon PowerShot SX260 HS biedt een groot zoombereik, veelzijdige belichtingsmogelijkheden, een gebruiksvriendelijke ábediening en een goede beeldkwaliteit. De PowerShot SX260 HS is daarmee net iets aantrekkelijker dan de concurrerende Panasonic DMC-TZ30.
techradar.com | February 2012