Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Gearchiveerd
Resolutie12,1 megapixel
Zoom5x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot D20 1 Foto Canon PowerShot D20 2 Foto Canon PowerShot D20 3
De Canon PowerShot D20 is een goede robuuste, waterbestendige compactcamera. De camera is gebruiksvriendelijk en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. De bouwkwaliteit is degelijk en de toetsen reageren goed, waardoor je er prima actiemomenten mee vastlegt.
cnet.co.uk | februari 2012

De Canon PowerShot D20 met GPS-ondersteuning is een goed gebouwde, maar grote, robuuste camera met een scherpe lens. De beeldkwaliteit bij alle ISO-waardes is goed, maar het is niet de snelste robuuste camera die we getest hebben.
pcmag.com | februari 2012

De Canon PowerShot D20 is een zeer robuuste camera, die prima geschikt is voor avontuurlijke fotografen. Maar de bediening is niet ideaal. De controls zijn op zich wel gebruiksvriendelijk, maar ook langzaam en traag, wat teleurstellend is.
techradar.com | februari 2012

De Canon PowerShot D20 is een robuuste en waterbestendige compactcamera, maar de prestaties zijn niet fantastisch. Het design is lastig, er is een gebrek aan handmatige instellingsmogelijkheden en voor zijn prijs verwacht je meer.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De Canon PowerShot D20 is een waardige opvolger van de D10 met meer functionaliteiten voor de prijs, zoals een langer zoombereik, een betere videorecorder en ingebouwde GPS.
cameralabs.com | februari 2012