Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie5,0 megapixel
Zoom3x
Scherm2,0"
WiFi
Foto Canon IXUS WIRELESS 1 Foto Canon IXUS WIRELESS 2 Foto Canon IXUS WIRELESS 3 Foto Canon IXUS WIRELESS 4

Inleiding

Wi-Fi is hard op weg om plek te bemachtigen in vrijwel alle gadgets. De Canon Digital IXUS WIRELESS is een van de eerste digitale camera's met een ingebouwde Wi-Fi aansluiting. Hiermee wordt het overseinen van foto's naar PC of printer een fluitje van een cent. De IXUS WIRELESS is een 5 megapixel camera met een 3x optische zoom. Voorzien van 14 opnameprogramma's.

Apparaat & afmetingen

De Canon IXUS WIRELESS is een design camera met een gewicht van 185 gram. De afmetingen van de camera zijn 9,90 x 5,40 x 2,20 centimeter.

Resolutie en lens

De IXUS WIRELESS is uitgerust met een 5,0 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 35 - 105 mm (35 mm equivalent). Dankzij de 3,0-voudige optische zoom kan je details scherp te fotograferen.

Geheugen en connectivity

De Canon IXUS WIRELESS heeft geen intern geheugen. Er is in totaal 1 slot voor extern SD en MMC geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB 2.0 overzetten van en naar je PC. Deze Canon heeft verder nog WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en een VideoOut aansluiting.

Scherm

Op het 2,0\"-TFT-scherm (resolutie 118.000 pixels) kan je tijdens het fotograferen je compositie live bekijken. Op het scherm zie je ook je gemaakte foto's terug en stel je gemakkelijk de camera in. Het scherm is geen touchscreen. Naast het scherm heb je ook de beschikking over een optische viewfinder, voor situaties waar het scherm niet of niet goed zichtbaar is.

Prijzen en beoordelingen Canon IXUS WIRELESS

Van de Canon IXUS WIRELESS staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Canon IXUS WIRELESS beschikbaar.

Specificaties Canon IXUS WIRELESS

Algemeen
ProductCanon IXUS WIRELESS
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht185 gram
Afmetingen99,0 x 54,0 x 22,0 mm
SubtypeCamera
Waterdicht
Camera
Resolutie5,0 megapixel
Zoomrange35 - 105 mm
Zoom3x
Groothoek
Stabilisatie
VideokwaliteitMax 640 x 480 30 FPS (1GB)
Scherm
Scherm2,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, MMC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingUSB 2.0