Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie20,0 megapixel
Zoom10x
Scherm2,7"
WiFi
Foto Canon IXUS 180 1 Foto Canon IXUS 180 2 Foto Canon IXUS 180 3 Foto Canon IXUS 180 4

Inleiding

De Canon IXUS 180 is een compacte camera met een 20-megapixel sensor en een 24mm groothoeklens. De 10-voudige optische zoomlens is uitbreidbaar tot 20-voudige zoom middels de ZoomPlus-functionaliteit. De DIGIC 4+ processor in combinatie met optische beeldstabilisatie zorgt voor scherpe opnames. Deze camera ondersteunt NFC en WiFi en is met de speciale WiFi-toets in een handomdraai aan een smartphone te koppelen. De camera is ook op afstand met je smartphone te bedienen. De IXUS 180 is zeer geschikt voor beginnende fotografen dankzij de Intelligent IS- en Smart Auto-functies, waarmee in elke situatie de juiste instellingen voor je worden geselecteerd. Met de speciale Auto Button-toets analyseer je een situatie en worden automatisch de beste instellingen voor je ingesteld. Tot slot helpt de Auto Zoom-functie je het beste zoombereik vinden, afhankelijk van het aantal personen in beeld. Tegelijkertijd met dit model zag de Canon IXUS 175 (zonder optische beeldstabilisatie en zonder WiFi/NFC) het levenslicht.

Geheugen en connectivity

De camera ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en NFC (voor draadloze communicatie met andere NFC apparaten, zoals betaalterminals en audio-apparatuur).

Resolutie en lens

De IXUS 180 is uitgerust met een 20,0 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 24 - 240 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de groothoeklens kan je landschappen, vergezichten en andere grote composities fotograferen. De 10,0-voudige optische zoom stelt je ook in staat om details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Prijzen en beoordelingen Canon IXUS 180

Van de Canon IXUS 180 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Canon IXUS 180 beschikbaar.

Specificaties Canon IXUS 180

Algemeen
ProductCanon IXUS 180
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht138 gram
Afmetingen95,3 x 56,8 x 23,6 mm
SubtypeCamera
Waterdicht
Camera
Resolutie20,0 megapixel
Zoomrange24 - 240 mm
Zoom10x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1280 x 720 (HD) @ 25 fps
Scherm
Scherm2,7"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC:SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingmicroUSB