Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie18,0 megapixel
ZoomNee
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon EOS M 1 Foto Canon EOS M 2 Foto Canon EOS M 3 Foto Canon EOS M 4 Foto Canon EOS M 5 Foto Canon EOS M 6 Foto Canon EOS M 7
De Canon EOS M is een van de degelijkste en gebruiksvriendelijkste compacte systeemcamera's die we tot op heden getest hebben. De camera is zowel geschikt voor ervaren als beginnende gebruikers. De beeldkwaliteit kan zich meten met de kwaliteit van veel spiegelreflexcamera's. De EOS M onderscheidt zich echt van de concurrentie door het fantastische touchscreen.
trustedreviews.com | augustus 2012

De Canon EOS M is dankzij de combinatie van de 18-megapixel APS-C CMOS-sensor, de DIGIC 5-processor en de hoge kwaliteit EF-M 18-55mm kitlens een systeemcamera waarmee je uitstekende afbeeldingen maakt. De touchscreen-bediening is ook erg goed en de leercurve van de camera valt mee. Het autofocus-systeem en het ontbreken van een degelijke grip (waardoor een ongebalanceerd gevoel ontstaat) zijn echter teleurstellend.
techradar.com | augustus 2012

De Canon EOS M is geenárevolutionaire compacte systeemcamera, maar is wel degelijk, waardoor Canon zich weer kan meten met de concurrentie. Het is ook niet meteen duidelijk dat het een touchscreen-camera is, tot je merkt dat je met je vingers op het scherm een foto kan vergroten en verkleinen (net als op een smartphone). De echte innovatie van Canon moet echter nog komen.
pcadvisor.co.uk | augustus 2012

De Canon EOS M heeft een uitstekende beeldkwaliteit, maar er zijn tekortkomingen. De camera is te duur, de autofocus is niet zo snel als van de concurrentie en het design is saai. De EOS M is daarmee niet revolutionair en de concurrentie ligt zelfs voor.
pocket-lint.co.uk | augustus 2012

De Canon EOS M is een goed gebouwd, degelijk product, zonder echt revolutionair te zijn. Helaas zal het publiek waarop de EOS M is gericht snel afgeschrikt zijn door de hoge prijs.
t3.com | augustus 2012

De Canon EOS M is een compacte systeemcamera die je zo dicht mogelijk de ervaring van een spiegelreflexcamera geeft, zonder dat je er echt eentje hoeft te kopen. Het hoogtepunt is de touch-interface waarmee je eenvoudig instellingen wijzigt. De prestaties zijn goed, al kan er een beetje verzadiging optreden bij een zeer lichte dag. Ook is het aanbod van geoptimaliseerde EOS M-lenzen is nog beperkt, maar de mogelijk om EF/EF-S-kits te gebruiken maakt veel goed. Ook de prijs is aantrekkelijk.
cnet.co.uk | augustus 2012

De Canon EOS M, Canons eerste compacte systeemcamera, voelt aan de buitenkant verfijnd. Maar door de slechte prestaties is duidelijk dat we hier met een eerste generatie-product te maken hebben.
pcmag.com | augustus 2012

De Canon EOS M is een vrij late stap van Canon in de markt van compacte systeemcamera's, maar niettemin is het een degelijke systeemcamera voor een goede prijs. De touchscreen-bediening is erg goed en je leert de camera snel kennen. Alleen is het autofocussysteem traag en omdat de camera geen goede grip heeft voelt hij ongebalanceerd aan.
techradar.com | augustus 2012