Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSBlackBerry 10
Opslag MB
Scherm5,0" (294 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto BlackBerry Z30 1 Foto BlackBerry Z30 2 Foto BlackBerry Z30 3
De BlackBerry Z30 is een uitstekende telefoon als je altijd razendsnel wil communiceren. Het is ook een beter toestel dan de BlackBerry Z10. Maar het beperkte aanbod van apps, de gebrekkige camera en het saaie OS zijn teleurstellend.
trustedreviews.com | september 2013

De BlackBerry Z30 is het beste BlackBerry 10-model tot op heden, met een groot display, veel processorkracht, een verbeterd design ten opzichte van de Z10áen een solide accuduur. Helaas worden al deze pluspunten opgeheven door de onzekere toekomst van BlackBerry.
pocket-lint.co.uk | september 2013

De BlackBerry Z30 is dankzij zijn grote display een goede smartphone als je video's wil bekijken - en weigert om BlackBerry te verlaten. Het aanbod in de app store is echter miserabel en daardoor zal je waarschijnlijk meer lol beleven met een even grote Android-smartphone.
cnet.co.uk | september 2013

De BlackBerry Z30 is dankij enkele nuttige OS-upgrades en support voor Android-apps een stap in de goede richting. Maar de prijs is nog altijd te hoog voor wat je krijgt.
mobilechoiceuk.com | september 2013

De BlackBerry Z30 is de beste BlackBerry-telefoon van het moment, met een uitstekende batterijduur en een uitstekende ontvangst- en belkwaliteit. Maar de app store is inferieur en er zijn veel twijfels over de toekomst van BlackBerry als bedrijf.
pcmag.com | september 2013

De BlackBerry Z30 is een goede smartphone, maar in de competitieve markt van tegenwoordig is goed niet meer goed genoeg. De Z30 biedt solide hardware, maar de software stelt teleur. Het is wel verdrietig om te denken dat de Z30 mogelijk BlackBerry's laatste toestel is, omdat het eindelijk wel toont dat het een echte goede touchscreen-smartphone kan maken.
techradar.com | september 2013

De BlackBerry Z30 is de grootste en fraaiste smartphone die BlackBerry ooit heeft gemaakt. Het toestel heeft een uitstekende accuduur, maar kent ook veel beperkingen.
laptopmag.com | september 2013