Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSBlackBerry 10
Opslag MB
Scherm3,1" (328 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto BlackBerry Q5 1 Foto BlackBerry Q5 2 Foto BlackBerry Q5 3
De BlackBerry Q5 is een goedkopere qwerty-smartphone dan de BlackBerry Q10, inclusief ondersteuning van 4G en NFC, maar de prijs is erg hoog voor wat je krijgt.
mobilechoiceuk.com | mei 2013

De BlackBerry Q5 is een lastig toetsel om van te houden. Alle kernfunctionaliteiten van een smartphone zijn wel aanwezig, maar het toestel blinkt nergens in uit, afgezien misschien van de webbrowser - maar zelfs dat is niet perfect door het kleine 3,1-inch display.
techradar.com | mei 2013

De BlackBerry Q5 heeft een scherp en helder scherm en het fysieke qwerty-toetsenbord zal toegewijde BlackBerry-fans plezieren. De software laat echter erg veel te wensen over, de app store is miserabel leeg en het is gezien de hoge prijs niet het budget-BlackBerry model waarop we gehoopt hadden.
cnet.co.uk | mei 2013

De BlackBerry Q5 is een probleem: het toestel is zoals de Q10, maar niet zo goed. Dat hadden we kunnen accepteren als de prijs heel laag was geweest, maar dat is ook niet zo. De hoge prijs, in combinatie met het generieke design en de trage prestaties, maken van de Q5 een toestel waar we moeilijk enthousiast over kunnen worden.
pocket-lint.co.uk | mei 2013

De BlackBerry Q5 is een teleurstelling en dat is nu net wat het sukkelende BlackBerry niet kan gebruiken. Het toestel is te duur in vergelijking met entry-level telefoons en de specifcaties zijn niet goed genoeg om zich niet meten met de prestaties van andere mid-range telefoons. Het prima qwerty-toetsenbord biedt een kleine redding, maar dat is wel erg mager.
trustedreviews.com | mei 2013

De BlackBerry Q5 biedt niet de gebruikservaring van de Samsung Galaxy S4 en de HTC Oneáen is ook erg duur in vergelijking met andere mid-range telefoons.
t3.com | mei 2013