Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto BeBook Club 1 Foto BeBook Club 2

Inleiding

De BeBook Club is een simpelere en goedkopere uitvoering van de BeBook Neo. Het 6-inch display is gebleven, maar de bediening is vernieuwd en de WiFi-ondersteuning is verdwenen. De BeBook Club heeft 512MB geheugen, dat je met een SD-geheugenkaartje kan uitbreiden. De accuduur van de BeBook Club kan 12.000 pageviews aan en deze e-reader is naast het lezen van e-books ook geschikt voor het bekijken van afbeeldingen en het luisteren naar mp3'tjes. Via de 3,5mm poort is elke standaard headset op de BeBook Club aan te sluiten. Dit model is opgevolgd door de BeBook Club S, die onder meer beschikt over meer geheugen en een snellere processor.

Apparaat & afmetingen

De BeBook Club is een ebook-reader met een gewicht van 278 gram. De afmetingen van de ereader zijn 19,60 x 12,10 x 1,10 centimeter. De gebruikstijd van de hangt af van de mate van gebruik.

Scherm

Boeken lees je op het 6,0\" e-ink-scherm (600 x 800 pixels) van de BeBook Club. Een e-ink-scherm is speciaal ontworpen om de leeservaring van inkt op papier te evenaren. Voordeel is het extreem lage stroomverbruik en de goede leesbaarheid onder felle lichtomstandigheden. Nadeel is dat het enige secondes kan duren voordat een scherm ververst is. In totaal kan je 25 uur onafgebroken lezen met 1 volle accu.

Bestandsformaten

Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 4 eBook- en document-formaten, te weten DOC, TXT, HTML en ePUB eBooks. JPEG, TIFF, GIF, PNG en BMP images bekijk je ook probleemloos op de BeBook ClubMet de Club luister je bovendien naar je favoriete muziek (MP3 en WAV).

Geheugen en connectivity

De BeBook Club heeft 512 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern SD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC.

Prijzen en beoordelingen BeBook Club

Van de BeBook Club staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De BeBook Club is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 6,0. Lees in het BeBook Club testoverzicht de test

Specificaties BeBook Club

Algemeen
ProductBeBook Club
Aankondiging2010
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

Gewicht278 gram
Afmetingen196,0 x 121,0 x 11,0 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie600 x 800px
Schermsoorte-ink
Geheugen
Opslag512 MB + microSD
Uitbreidbaar
FormatenDOC, TXT, HTML, ePUB
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingUSB