Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm1,8" (116 ppi)
CameraNee
Foto Beafon S700 1 Foto Beafon S700 2

Inleiding

Beafon S700 algemeen

De Beafon S700 is een GSM en DECT telefoon in ťťn. Dat betekent dat de S700 zowel te gebruiken is als vast toestel als mobiele telefoon. Deze vaste telefoon kan gewoon mee naar buiten. In huis is er een vast oplaadpunt net als alle andere vaste telefoons. Wanneer je echter naar buiten gaat, schakelt de S700 automatisch tussen GSM en DECT, oftewel van vast naar mobiel en andersom. Met de S700 kan zowel gebeld als gesms't worden.

SOS-knop

Voor extra†veiligheid heeft de Beafon S700 ook een SOS-knop en is hij compatibel met gehoorapparaten. Toetsblokkering is eenvoudig in- en uit te schakelen met de speciale toets voor toetsenblokkering. De S700 heeft een 1,77-inch kleurendisplay en biedt opslagruimte voor 200 telefoonnummers. Het toestenbord is verlicht, zodat de S700 ook in het donker goed is te bedienen.

Extra's

Handige extra op de Beafon S700 zijn een ingebouwde zaklamp en rekenmachine, een trilalarm, klok- en datumweergave, Bluetooth en een handsfree-functie en verschillende polyfonische ringtones. GPS is optioneel.

Apparaat & afmetingen

De Beafon S700 is een GSM/DECT-seniorentelefoon met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) -1 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden -1 uur. De Beafon S700 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bel- & datafuncties

De Beafon S700 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Beafon S700 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern MicroSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De S700 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Scherm, camera & bediening

De Beafon S700 is uitgerust met een TFT kleurenscherm (65.536 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 160 x 128 pixels.

Besturingssysteem (OS)

De Beafon S700 heeft een door Beafon zelf ontwikkeld besturingssysteem.

Prijzen en beoordelingen Beafon S700

Van de Beafon S700 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Beafon S700 beschikbaar.

Specificaties Beafon S700

Algemeen
ProductBeafon S700
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartmini-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
Scherm1,8" (116 ppi)
Resolutie160 x 128px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidCSD
DualSIM
VerbindingUSB