Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Gearchiveerd
OSWindows 8
Opslag MB
Scherm10,1" (155 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Asus VivoTab Smart 1 Foto Asus VivoTab Smart 2 Foto Asus VivoTab Smart 3 Foto Asus VivoTab Smart 4 Foto Asus VivoTab Smart 5
De Asus VivoTab Smart (ME400) is slank en draagbaar, heeft een scherm met goede kleuren en draait op een volledige versie van Windows 8. Door de beperkte Intel Atom-processor kan je geen intensieve taken (zoals het bewerken van foto's) uitvoeren, maar voor alledaagse taken is deze tablet prima geschikt.
cnet.co.uk | January 2013

De Asus VivoTab Smart (ME400) roept gemengde gevoelens op. De tablet is soms een beetje traag - trager dan een soortgelijke tablet met Windows RT. De flexibiliteit van de volledige Windows 8-versie is echter een voordeel. Verder is de VivoTab Smart met 2GB RAM niet krachtig genoeg. Toch werkt alles en de tablet is tevens prettig in gebruik.
pocket-lint.co.uk | January 2013

De Asus VivoTab Smart is een solide Windows 8-tablet met een aantrekkelijke prijs.
laptopmag.com | January 2013

De Asus VivoTab Smart ME400 is onze favoriete Windows 8-tablet tot op heden. De tablet is niet zo efficient als de iPad, maar is wel te gebruiken met al je bestaande software en biedt de beste combinatie van het Windows 8 Start Screen met de traditionele desktop-modi.
techradar.com | January 2013

De Asus VivoTab Smart is een degelijke poging tot een entry-level Windows 8-tablet, maar de problemen met de huidige generatie Intel Atom-processor is lastig te overzien. Door het design is dit probleem nog groter. Zonder een full-size USB-aansluiting of een full-size SD-kaartslot is data lastiger over te dragen dan op andere tablets. Daarentegen is de VivoTab Smart wel licht en dun.
trustedreviews.com | January 2013