Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Apple iPod photo 1 Foto Apple iPod photo 2 Foto Apple iPod photo 3

Inleiding

De bekende Apple iPod krijgt steeds meer varianten. De Apple iPod photo niet alleen een muziekspeler van 40 of 60 GB, maar ook een fotoviewer, waarop je 25.000 foto's kan opslaan.

Apparaat & afmetingen

De Apple iPod photo is een harddisk mp3-speler met een gewicht van 181 gram. De afmetingen van de speler zijn 10,40 x 6,10 x 1,90 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 15 uur achtereenvolgens.

Geheugen en connectivity

De Apple iPod photo heeft 30 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Apple iPod photo sluit je via FireWire of USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Apple iPod photo kan je zowel audio (MP3, AAC, WAV, audible, Apple Lossless en AIFF) als video (MPEG4 en H.264) bestanden mobiel luisteren en bekijken. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG, BMP, GIF, TIFF, PSD en PNG foto's bekijken. De foto's en video's zijn te bekijken op een 0,0\" schermDeze Apple heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Apple iPod photo

Van de Apple iPod photo staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Apple iPod photo beschikbaar.

Specificaties Apple iPod photo

Algemeen
ProductApple iPod photo
Aankondiging2005
Verkoopstart2005
Design
Kleuren

Gewicht181 gram
Afmetingen104,0 x 61,0 x 19,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag30 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, AAC, WAV, audible, Apple Lossless, AIFF
VideoformatenMPEG4, H.264
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingFireWire;USB