Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSiOS 11
Opslag MB
Scherm5,5" (401 ppi)
Camera12,0 megapixel
Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 1 Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 2 Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 3 Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 4 Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 5 Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 6 Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 7 Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 8 Foto Apple iPhone 8 Plus - 256 GB 9

Inleiding

De iPhone 8 en 8 Plus zijn tegelijk geintroduceerd met de iPhone X en volgen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus op. Qua design lijken de toestellen op hun voorgangers. In het nieuwe ontwerp hebben Phone 8 en iPhone 8 Plus echter weer een achterkant van het duurzaamste glas dat ooit in een smartphone is gebruikt. De behuizing komt in drie nieuwe kleuren: spacegrijs, zilver en goud. De glazen behuizing is gemaakt met behulp van een zevenlaags kleurenproces om precies de gewenste kleur en doorzichtigheid te bereiken, en heeft een rijke kleurdiepte. De kleur van de rand van aluminium – van een kwaliteit die ook in de luchtvaart wordt gebruikt – is hieraan aangepast. De behuizing is water- en stofbestendig.Op de nieuwe 4,7-inch (iPhone 8) en 5,5-inch (iPhone 8 Plus) Retina HD-displays met True Tone-technologie (bekend van de iPad Pro) wordt de witbalans aangepast aan het omgevingslicht en het scherm is daardoor altijd prettig om te bekijken: alsof je van papier leest. Het Retina HD-display met zijn levendige brede kleurweergave toont de kleuren met een unieke nauwkeurigheid. De opnieuw ontworpen stereospeakers zijn tot 25 procent luider en hebben een diepere bas. Muziek, video’s en speakerphonegesprekken hebben daardoor een rijker geluid.De toestellen zijn ook krachtiger dan hun voorgangers, dankzij de A11 Bionic processor. De A11 heeft een 6-core CPU met twee prestatie-cores die 25 procent sneller zijn, en vier efficiency-cores die 70 procent sneller zijn dan bij A10 Fusion. Een nieuwe prestatie-controller van de tweede generatie kan alle zes de cores tegelijk gebruiken, zodat het device tot wel 70 procent sneller wordt. In de A11 Bionic is bovendien een door Apple ontworpen GPU met een 3-core ontwerp geïntegreerd voor tot 30 procent snellere graphics dan bij de vorige generatie.

Camera iPhone 8

De camerasensor is verbeterd met een grotere en snellere sensor, een nieuw kleurenfilter en diepere pixels. Een nieuwe door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor zorgt voor geavanceerde pixelverwerking, een brede kleurenweergave, snellere autofocus bij weinig licht en betere HDR-foto’s. En met de nieuwe True Tone Flash met 4 leds met Slow Sync worden de achtergrond en de voorgrond gelijkmatiger belicht. Met de nieuwe camera kunnen ook video-opnamen worden gemaakt van een hogere kwaliteit dan met welke andere smartphone dan ook, dankzij videostabilisatie, 4K-video met tot 60 fps en 1080p slo-mo-video met tot 240 fps.

Camera iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus heeft een 12-MP dual camera en heeft nu voor het eerst Portretmodus met Portretbelichting, zodat met iPhone indrukwekkende studiobelichtingseffecten te bereiken zijn. Zo kunnen gebruikers fantastische portretten met een kleine scherptediepte maken, in vijf verschillende belichtingsstijlen. Portretverlichting is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden van portretfotografie en belichting. De dual camera en de door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor worden gebruikt om de scène te herkennen en een dieptekaart te maken, zodat het onderwerp en de achtergrond kunnen worden gescheiden. Door middel van machine learning wordt het gezicht in kaart gebracht en worden de contouren van het gezicht belicht. Dit gebeurt allemaal in realtime; de fotografische expressiemogelijkheden voor de klanten zijn ongekend.

Besturingssysteem Apple iPhone 8 Plus - 256 GB

iOS is de mobiele afgeleide van Apple's Mac OS X-besturingssysteem. iOS 11 bevat tal van verbeteringen ten opzichte van iOS 10. Multitasking is in iOS 11 krachtiger. In een instelbaar dock heb je in elk scherm direct toegang tot veelgebruikte apps en documenten. De functie voor schakelen tussen apps is anders opgezet, zodat je makkelijker van de ene naar de andere actieve app kunt gaan via Split View en Slide Over. Ook Siri is verbeterd is sluit nu nog beter aan op je gebruik. Verder zijn de fotobewerkingsfuncties verbeterd, kan je ongestoord autorijden en vienden betalen in Apple Pay.

Prijzen en beoordelingen Apple iPhone 8 Plus - 256 GB

De goedkoopste Apple iPhone 8 Plus - 256 GB kost op dit moment (los) € 934,00. Kijk in het Apple iPhone 8 Plus - 256 GB prijzenoverzicht voor alle actuele Apple iPhone 8 Plus - 256 GB aanbiedingen. De Apple iPhone 8 Plus - 256 GB is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,8. Lees in het Apple iPhone 8 Plus - 256 GB testoverzicht de testen

Specificaties Apple iPhone 8 Plus - 256 GB

Algemeen
ProductApple iPhone 8 Plus - 256 GB
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

Gewicht202 gram
Afmetingen158,4 x 78,1 x 7,5 mm
IP codering, IP67
Soort simkaartnano-SIM
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSiOS 11
CPU/Geheugen
ProcessorApple A11 Bionic
Kloksnelheid6 core
RAM2 GB
Uitbreidbaar
Opslag256 GB
Scherm
Scherm5,5" (401 ppi)
Resolutie1.080 x 1.920px
SchermsoortRetina HD
Verstevigd glass
Camera
Camera12,0 megapixel
Aantal camera's2
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera7,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G+/LTE Adv
DualSIM
VerbindingNee