Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSiOS 7
Opslag MB
Scherm4,0" (326 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Apple iPhone 5S 32 GB 1 Foto Apple iPhone 5S 32 GB 2 Foto Apple iPhone 5S 32 GB 3 Foto Apple iPhone 5S 32 GB 4 Foto Apple iPhone 5S 32 GB 5 Foto Apple iPhone 5S 32 GB 6 Foto Apple iPhone 5S 32 GB 7 Foto Apple iPhone 5S 32 GB 8
De iPhone 5S is uiteraard weer de beste iPhone van Apple en we vonden dit evolutionaire apparaat erg prettig in gebruik. De camera is indrukwekkend verbeterd: je neemt er nu uitstekende foto's mee zonder dat je zelf veel hoeft in te stellen. Daarnaast is de Touch ID sensor de eerste echte stap voor biometrie in een smartphone en Apple heeft deze stap succesvol genomen.
techradar.com | september 2013

De iPhone 5S is niet alleen Apple's vlaggenschip iPhone-model voor 2013, het is ook de beste telefoon die het bedrijf ooit heeft gemaakt. De camera is fantastisch en Touch ID is revolutionair.
t3.com | september 2013

De iPhone 5S werkt gewoon uitstekend. Het toestel is gebruiksvriendelijk, fraai, zeer krachtig en heeft geen onnodige gimmicks. Dankzij al deze simpele elementen is de iPhone 5S een van de beste smartphones op de markt en dat is bewonderenswaardig.
pocket-lint.co.uk | september 2013

De iPhone 5S is zonder meer de beste smartphone op de markt. Het toestel beschikt over een nieuwe 64-bit A7-processor, een verbeterde 8-megapixel camera, een vingerafdruklezer en het vernieuwde iOS 7. De nieuwe processor zorgt voor snelle prestaties, maar het gebruik van de vingerafdruklezer is nog beperkt omdat het alleen nog werkt bij apps van Apple. Het design (afgezien van de nieuwe gouden kleur) en het 4-inch display zijn niet veranderd.
cnet.de | september 2013

De iPhone 5S heeft een klein scherm, maar biedt meer processorkracht dan alle andere smartphones op de markt. Het is de beste keuze voor een ieder die op zoek is naar een toekomstbestendige smartphone met een enorm aanbod aan apps.
pcmag.com | september 2013

De iPhone 5S beschikt over een fantastische camera en veel zeer geavanceerde technologieen, waardoor het een van de beste compacte smartphones op de markt is.
laptopmag.com | september 2013

De iPhone 5S heeft hetzelfde design als de originele iPhone 5 - voor welk toestel de nieuwe software ook verkrijgbaar is. De 5S biedt daardoor niet genoeg om meteen je iPhone 5 te vervangen. Maar als je een nog ouder iPhone-model hebt, is de 5S dankzij de superkrachtige processor, de uitstekende camera en de vingerafdruksensor een uitstekende nieuwe keuze.
cnet.co.uk | september 2013

De iPhone 5S lijkt op de iPhone 5, maar is in alle opzichten beter. Als je een groter scherm wil kan je beter verder kijken, maar verder is de 5S een perfect consumentenproduct met goede prestaties, waar weinig verkeerd aan is.
trustedreviews.com | september 2013