Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSiOS 6
Opslag MB
Scherm4,0" (326 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Apple iPhone 5 1 Foto Apple iPhone 5 2 Foto Apple iPhone 5 3 Foto Apple iPhone 5 4 Foto Apple iPhone 5 5 Foto Apple iPhone 5 6 Foto Apple iPhone 5 7 Foto Apple iPhone 5 8 Foto Apple iPhone 5 9 Foto Apple iPhone 5 10 Foto Apple iPhone 5 11 Foto Apple iPhone 5 12 Foto Apple iPhone 5 13 Foto Apple iPhone 5 14 Foto Apple iPhone 5 15 Foto Apple iPhone 5 16 Foto Apple iPhone 5 17
De iPhone 5 is een telefoon waarmee je je veilig voelt. Een telefoon waarvan je precies weet hoe je hem moet gebruiken zodra je hem uit de doos haalt. Een telefoon die geschikt is voor een zeer breed publiek.
pocket-lint.co.uk | september 2012

De iPhone 5 is een stukje spectaculaire en fraaie hardware. Dankzij iOS 6 biedt dit nieuwe iPhone 5 model ook veel nieuwe sofware-mogelijkheden. Natuurlijk, er zijn smartphones die hetzelfde (of meer) kunnen dan de iPhone 5. Maar Apple's gebruiksvriendelijkheid, de populaire App Store en de prachtige hardware maken ook deze iPhone weer een uitstekende nieuwe smartphone.
reghardware.co.uk | september 2012

De iPhone 5 steekt wat betreft design met hoofd en schouders boven de concurrentie uit. Het toestel is dunner, lichter en ziet er beter uit dan ooit - én heeft een groter scherm en een snellere processor. De nieuwe Panoramamodus op de camera is uitstekend en de nieuwe EarPods zijn ook een welkome verbetering. Helaas is de prijs wel erg hoog - zeker gezien het ontbreken van NFC-support, de matige nieuwe navigatie-app en de slechts beperkte software-toevoegingen. Ook worden er geen nieuwe technologische grenzen opgezocht - afgezien van het design is er geen hardware- of software-functie die in de overvolle markt erg opvalt. Maar het design is dan ook echt fantastisch!
trustedreviews.com | september 2012

De iPhone 5 is de beste iPhone tot dusverre, maar er zijn wel wat kleine problemen. De Maps-app heeft wat problemen, de plaatsting van de power-toets is vreemd, het scherm ziet er nauw uit omdat het langer, maar niet breder is, de accuduur is niet indrukwekkend en de adapter voor de nieuwe Lighting-connector wordt niet standaard meegeleverd. Ondanks deze problemen is de iPhone 5 dankzij de uitstekende camera, het prachtige Retina-display, het robuuste app-ecosysteem en de eersteklas bouwkwaliteit toch een eersteklas smartphone, ook voor niet Apple-fans.
digitaltrends.com | september 2012

De iPhone 5 heeft een fantastisch vernieuwd, maar toch bekend design, zowel qua hardware als software. Daarbij is het toestel voorzien van een snellere processor, snelle 4G/LTE-support en de beste apps. Daarmee lijkt de nieuwe iPhone erg op de oude iPhone, maar dan alleen veel beter.
pcmag.com | september 2012

De iPhone 5 is wederom een verbetering van de voorgaande iPhone-modellen. Het design is superdun en licht.
laptopmag.com | september 2012

De iPhone 5 is het beste iPhone-model tot op heden. Maar iPhone 4S-gebruikers kunnen met een update naar iOS 6 precies hetzelfde en Android-gebruikers kunnen dezelfde soort toestellen voor een lagere prijs krijgen. Daarom raden wij je aan te wachten op een prijsverlaging alvorens de iPhone 5 in huis te halen. Het is nog altijd een zeer goede smartphone, maar niet langer meer de allerbeste.
t3.com | september 2012

De iPhone 5 biedt slechts een kleine upgrade, maar dat is precies wat de meeste gebruikers willen - en Apple weet precies de goede balans tussen oud en nieuw te vinden. Het is een erg goede smartphone, maar er zijn genoeg alternatieven die hetzelfde kunnen voor veel minder geld. Hoewel het een goed toestel is, is de iPhone 5 toch niet perfect door de slechte nieuwe Maps-app, de zeer hoge prijs en het verouderde besturingssysteem.
techradar.com | september 2012

De iPhone 5 biedt veel functionaliteiten die al bekend zijn van de iPhone 4S. Het display is echter groter, het design is vernieuwd, de processor is sneller en 4G-ondersteuning is toegevoegd. Het toestel is superslank en licht en hoewel echte bijzondere nieuwe opties ontbreken, is het wel een prima upgrade voor de twee jaar oude iPhone 4.
cnet.de | september 2012

De iPhone 5 is uiteraard de beste iPhone tot op heden. Het slanke, lichte design en het grote 4-inch Retina-display zijn fantastisch, maar iOS raakt verouderd. iOS 6 heeft daarbij te kampen met enkele ernstige problemen en een gebrek aan nieuwe functionaliteiten. Ook de gebruikelijke iPhone-minpunten (zoals het ontbreken van een microSD-kaartslot) zijn er nog altijd. Daarbij is de prijs echt schreeuwend hoog...
mobilechoiceuk.com | september 2012