Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:
Beschikbaar
OSiOS 9
Opslag MB
Scherm12,9" (265 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Apple iPad Pro 1 Foto Apple iPad Pro 2 Foto Apple iPad Pro 3 Foto Apple iPad Pro 4 Foto Apple iPad Pro 5 Foto Apple iPad Pro 6 Foto Apple iPad Pro 7
De iPad Pro is een apparaat dat geheel op zichzelf staat. Het is een grotere iPad, maar met nieuwe mogelijkheden en processorkracht waarmee het jaren voorligt op de iPad Air 2. Het is nog niet zo compleet als een echte laptop, maar daar gaat het ook niet om... het is gewoon een geweldige iPad. Het is al met al een kwestie van perspectief. Als je op zoek bent naar een laptop-vervanger, is de iPad Pro niet geschikt. Verder moet je echt heel graag een groot scherm willen en kunnen leven met het gewicht dat dit meebrengt - en ook met de hoge prijs voor dit grote display en de hoge processorkracht. Als je daar allemaal geen probleem mee hebt, is er geen betere keuze.
t3.com | september 2015

De iPad Pro is een fantastisch iPad-model, waarmee de iPad weer een nieuwe en andere periode ingaat. Het gebruik is heel goed, maar bereid je wel voor op het grote formaat en het hoge gewicht.
techradar.com | september 2015

De iPad Pro biedt zo veel potentieel dat je je afvraagt waarom je eigenlijk ooit een andere tablet hebt gehad. Bij de iPad Pro is groter ook echt beter.
digitaltrends.com | september 2015

De iPad Pro is dankzij het 12,9-inch display de beste iPad die Apple ooit heeft gemaakt voor een ieder die productief wil zijn. Ook is dit model bijzonder geschikt voor het bekijken van video's. Uiteraard is de Pro niet zo makkelijk mee te nemen als de 9,7-inch iPad-modellen.
tabletpcreview.com | september 2015

De iPad Pro biedt een groot en prachtig display, snelle prestaties en een lange batterijduur, maar is uiteindelijk vooral geschikt voor creatieve professionele gebruikers.
laptopmag.com | september 2015

De iPad Pro, Apple's grootste iPad-model tot dusverre, brengt het concept van een digitaal schetsboek naar een hoger niveau. Maar nu moeten iOS app-developers ook nog apps ervoor maken die zich kunnen meten aan de professionele toepassingen voor OS X en Windows.
pcmag.com | september 2015

De iPad Pro is zonder twijfel uistekend, maar de belofte dat het een vervanger voor je laptop is wordt niet waargemaakt. En gezien de zeer hoge prijs had dat wel gemoeten.
trustedreviews.com | september 2015

De iPad Pro, samen met de Apple Pencil, biedt je meer mogelijkheden dan alle voorgaande iPad-modellen - als de hoge prijs echter geen bezwaar is.
pcworld.com | september 2015

De iPad Pro werkt prima als laptop-vervanger in huis. De grote tablet is snel, vlot en eenvoudig in gebruik. Onderweg of op reis is de iPad Pro echter lastiger in gebruik. (...) Hoe langer we de iPad Pro in gebruik hadden, hoe prettiger we het apparaat vonden. Ondanks de vele positieve punten nemen echter toch geen definitief afscheid van onze echte laptop.
pocket-lint.co.uk | september 2015

De Apple iPad Pro is een prachtige, stevige en opmerkelijke tablet. Maar de vraag blijft voor wie het apparaat gemaakt is. Voor de reguliere business-gebruiker is het Smart Keyboard niet comfortobel voor gebruik op reis en het apparaat is simpelweg ook niet gemaakt om als laptop te gebruiken. Gezien de prijs zal de MacBook Pro voor veel gebruikers een betere keuze zijn.
mobilechoiceuk.com | september 2015